Billedet er fra Mallorca

Fakta

  • Udendørs swimmingpool

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Villa Can Bauza

Villa beliggende i det fredelige landbrugslandskab på det sydlige Mallorca, mellem landsbyen Campos og Sa Rapita, tæt på strandene.
C'an Bauza ligger i det rolige landlige landbrugsområde på det sydøstlige hjørne af Mallorca, der nyder en tilsyneladende endeløs udsigt over de omkringliggende sletter til de fjerne bjerge. Villaen ligger 5 km fra Sa Rapita. Der er 6 km til det nærmeste supermarked, restauranter og butikker, 10 km fra Campos og 7 km fra Es Trenc Strand. Lufthavnen ligger cirka 45 km fra villaen.

Villaen kan rumme op til 8 personer, og er fordelt på to etager med 4 soveværelser. I stueetagen er der en hall, med et fuldt udstyret køkken (med opvaskemaskine, mikroovn, ovn, komfur, køleskab / fryser, spisefaciliteter og vaskemaskine), stue / lounge med sat. tv, dvd-afspiller og cd-afspiller, 2 badeværelser (det ene tilsluttet) og 2 soveværelser med dobbeltsenge. Første etage har 2 soveværelser med 2 enkeltsenge og 2 badeværelser tilsluttet. Der er også en udendørs pool, BBQ, have med græsplæne og solterrasser med en tilstødende skyggefuld terrasse. der fører ind i husets opholdsstue.

Adresse: Sa Rapita, Mallorca, Spanien.

Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.