Billedet er fra Mallorca

Fakta

  • Udendørs swimmingpool
  • Balkon/terrasse
    Balkon/terrasse

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Villa Club Sa Marineta

Typiske mallorquinske huse (2-12 personer) beliggende i Ses Covetes, en naturpark få meter fra den uberørte strand Es Trenc og 2 km fra Sa Rapita Marina.
Typiske, mallorquinske huse på en 31.000 m2 grund i Ses Covetes, et af Malllorcas mest privilegerede områder, 800 meter fra Es Trenc strand, 2 km fra Sa Rapita Marina og 3 km fra feriestedet Sa Rapita. Campos ligger 11 km herfra, Palma 60 km og lufthavnen ca. 57 km fra husene.
Her findes forskellige huse for 2-12 personer; C´an Sancho, C´an Esteve, C´an Zipi og C´an Paco, der ligger omkring en 179 m2 udendørs pool med palmetræer og en lille bro samt område med grill.
De huse tilhørende Club Sa Marineta er følgende
Hovedbygningen har to etager. Stueetagen hedder C´an Esteve (lejlighed med to soveværelser) og den første etage hedder C´an Zipi (lejlighed med et soveværelse). Begge lejligheder har egen indgang.

C´an Esteve (med plads til 4 personer) har henholdsvis en terrasse på 150 m2 og 300 m2. her er køkken, vaskerum, stue med pejs og to badeværelser.

C´an Zipi (med plads til 2 personer) er et adskilt lille hus på 45 m2 med et soveværelse, køkken, badeværelse, stue og terrasse.


C´an Paco (med plads til 2 personer) er et separat lille hus på 40 m2 og med en terrasse på 42 m2. huset er i et plan med et soveværelse, badeværelse samt stue med pejs og amerikansk køkken.


C´an Sancho (med plads til 4 personer) er et separat lille his på 73 m2 med en terrasse på 138 m2. Huset har to soveværelser, begge med badeværelse, kombineret stue og køkken samt pejs.

Adresse: Ses Covetes, 07639 Sa Rapita, Es Trenc-Campos, Mallorca Island, Spain.

Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/palma-de-mallorca/villa-club-sa-marineta.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.