Billedet er fra Mallorca

Fakta

  • Udendørs swimmingpool
  • Balkon/terrasse
    Balkon/terrasse

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Villa Es Reguerons

Villa beliggende i Es Reguerons ved siden af Vall d´Or Golf, omgivet af bakker med træer og med udsigt til Middelhavet og fiskerbyen Puerto Colom på Mallorcas sydøstlige kyst.
Villa Es Reguerons ligger mellem mandelplantager, ved siden af Vall d´Or Golf, 60 km øst for Palma og omkring 6 km fra stranden nær Cala D̓Or som Cala Esmeralda, Cala Ferrera og Cala Gran samt få kilometer fra Es Trenc strand.

Haven i Cala D̓or ligger 8 km herfra og fiskerbyen Porto Colom ligger 7 km fra villaen. Son Sant Joan lufthavn ligger 57 km fra villaen.

Der er plads til 8 personer i villaen. Her findes 4 soveværelser og 3 badeværelser, jacuzzi, badeværelse med brusebad, udendørs pool (10 x 4,5 meter) med trapper, separat overdækket terrasse, have med græsplæne og område med grill.
I villaens stueetage er der indgang med trapper, køkken med udstyr (oven, mikroovn, opvaskemaskine og køleskab), vaskemaskine og tørretumbler, toilet, stue med satellit-tv, varme, et soveværelse med dobbeltseng og badeværelse.
På første etage er der 3 værelser 8et med dobbeltseng og de to andre med to enkeltsenge i hver), 2 badeværelser og 2 terrasser.

Der udføres rengøring og sengetøj samt håndklæder skiftes en gang om ugen.


Adresse: Crta Cala d Or- Porto Colom, 07669 Porto Colom, Fenalitx, Mallorca Island, Spain.
Denne side er udskrevet d. 25. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/danmark/samsoe-midt-i-danmark.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.