Billedet er fra Mallorca

Fakta

  • Udendørs swimmingpool

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Villa Marina

Mallorkinsk hus på landet beliggende på den sydlige del af Mallorca, mellem landbrugsbyen Campos og sandstrandene  Es Trenc og Ses Covetes.
Villa Marina er et Mallorkinsk hus på landet, der ligger i baglandet på den sydlige del af Mallorca, mellem landbrugsbyen Campos og strandene. Villaen ligger 6,5 km fra Sa Rapita. Der er 5 km til det nærmeste supermarked, restauranter og butikker, og 7 km fra Es Trenc Strand. Lufthavnen ligger cirka 45 km fra villaen.

Villaen kan rumme op til 4 personer, og er fordelt på et plan. Den består af 2 soveværelser med to sengepladser, et med eget badeværelse (med bruser) og dobbeltseng, det andet med enkeltsenge, fuldt udstyret køkken (med opvaskemaskine, mikroovn, ovn, komfur, køleskab / fryser, kaffemaskine og vaskemaskine) , stue med tv, DVD-afspiller og spisefaciliteter og et andet separat badeværelse med bruser. Der er også en skyggefuld gårdhave terrasse med udsigt over udendørs swimmingpool med en åben udendørs bruser, overdækket spiseplads, grill, have og en solterrasse.

Adresse: Sa Rapita, Mallorca, Spanien.

Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.