Billedet er fra Mallorca

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Alcudia Resort Hotetur Club Bellevue

Stort hotelkompleks med små indsøer, kanaler og grønne haver. 800 meter fra stranden og ca 3 km fra centrum af Puerto de Alcudia.
Club Hotetur Bellevue er et stort hotelkompleks beliggende mellem små indsøer, kanaler og grønne haver. På området findes 1468 lejligheder, opdelte i 17 forskellige bygninger, hvilket gør det til et af Europas største hotelområder. På hotellet findes et stort bassinområde, flere barer og restauranter, sportsaktiviteter, legeplads samt aktivitetsværter om dagen og aftenen. Lejlighederne er enkle og udrustede med badeværelse/bruser, telefon, balkon, køkkenkrog med køleskab. Vifter kan at lejes i receptionen.For mere end én barneseng (børn under 2 år) er der en ekstra afgift, som betales direkte til hotellet. Rengøring 3 dage om ugen, skiftning af håndklæder 2 dage om ugen, skiftning af lagner 1 dag om ugen.Lejligheder med 1 soveværelse: sovesofa i opholdsstuen til den 3./4. person.Lejligheder med 2 soveværelser: sovesofa i opholdsstuen til den 5./6. person.Adresse: Avda. Pedro Mas y Reus s/n, 07408 Puerto de Alcudia, Mallorca, Spain

Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/dansk-vestindien/st-john/gallows-point-resort-usa-og-canada.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.