Billedet er fra Mallorca

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Barcelo Formentor

Barcelo Formentor er et elegante luksushotel placeret på halvøen Formentor og har en fantastisk udsigt ud over den omkringliggende natur.
Huset er kendt blandt sine mange gæster, herunder bl.a. Churchill og Chaplin, for at være en oase af ro og fred. Dette skyldes ikke mindst den store pinjepark, som går fra hotellet ned til sandstranden (ca. 300 m). En anden medvirkende faktor er hotellets have, som regnes for en af Spaniens smukkeste haver. Luksushotellet er bygget i 1929 og blev renoveret i år 2002. Fordelt på 3 etager har det i alt 125 værelser, heraf 18 suiter. Til hotellet hører endvidere en 80.000 m² stor park. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og café samt diverse forretninger og en frisørsalon. Herudover er der diverse barer, en pianobar, en teatersal, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Naturligvis er der også et konferencerum og en internetterminal. Gæsternes biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Der tilbydes også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom (døgnet rundt). Børnene kan boltre sig på legepladsen. De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer og badekåbe samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar, king size seng, klimaanlæg (individuelt regulerbart), centralvarme og safeboks (mod betaling). Der er desuden mulighed for at booke ikke-ryger værelser. Hotellet råder over såvel en indendørs som to udendørs swimmingpools - sidstnævnte med pool-/snackbar, liggestole og parasoller. Desuden er der en sauna, et solarium og et dampbad, ligesom der er mulighed for at få massage. Af vandsportsgrene kan bl.a. dyrkes windsurfing, sejlads, katamaran og kano. Herudover er der mulighed for at spille tennis (5 hard court baner, to med projektørbelysning, evt. tennislærer), bordtennis, beachvolley, minigolf og golf på goldbanen Pollensa (9 huller), der ligger ca. 18 km fra hotellet (mod betaling). Man kan naturligvis også dyrke motion i hotellets fitness-studie. Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu. Gæsterne tilbydes endvidere diverse special- og diætretter. Kreditkortene American Express, Visa Card, Mastercard, EC-kort og Diners Club accepteres.

Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyskland/schleswig-holstein/miniferie-ved-ostsee-damp.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.