Billedet er fra Mallorca

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Beach House

Beliggende hotel få skridt fra stranden og det livlige centrum i Magalluf på øen Mallorca, i nærheden af vand parker, Karts og et godt udvalg af golfbaner.
Beach House by Sol ligger nær Punta Ballena, et knudepunkt af underholdning og indkøbsmuligheder, 600 m fra centrum af Magaluf, mindre end 2 km fra vandparken og sportscentre, samt 3 km fra den nærmeste golfbane. Palma centrum er 17,5 km herfra og der er et busstoppested 50 m fra hotellet.På hotellet findes 24 timers reception, elevatorer, lobby lounge bar, restaurant, internet hjørne og område med trådløs internetadgang (mod ekstra gebyr), udendørs pool, børnebassin, solterrasse med poolbar, have, strandklub og en børneklub. Der er desuden lejlighedsvis aktiviteter i løbet af dagen og aftenunderholdning.Værelserne er udstyret med aircondition, tv, telefon, minikøleskab (tom), sikkerhedsboks (mod ekstra gebyr), balkon og badeværelse med badekar/brusebad og hårtørrer. Vaskeri er til rådighed (mod ekstra gebyr).Adresse: Avda. Notorio Alemany, 07181 Magaluf, Mallorca, Spain.

Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/egypten/sharm-el-sheikh/liste-rejsetips/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.