Billedet er fra Mallorca

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Mallorca Rocks Annex Building

Lejlighedskompleks beliggende 300 meter fra stranden midt i det livlige feriested Magaluf på Mallorcas sydvestkyst. Børn under 18 år er ikke tilladt. **Vigtig besked: Der er rockkoncerter på forskellige datoer i løbet af sæsonen. **
Mallorca Rocks Hotel består af en hovedbygning med 328 lejligheder fordelt i 12 bygninger og et anneks med 65 lejligheder beliggende 250 meter herfra. Der er omkringliggende have og terrasse omkring en stor swimmingpool. Hotellet ligger 100 meter fra centrum i Magaluf nær mange butikker, barer, restauranter og natteliv samt 50 meter fra et busstopsted og 300 meter fra stranden. Palma ligger 16 km herfra og lufthavnen findes 25 km fra hotellet.På hotellet findes reception 24 timer i døgnet, trådløs internetadgang i lobbyen i hovedbygningen, butik, restaurant, forskellige barer som Rock Cantina, udendørs pool, terrasse, snackbar ved poolen og et udvalg af aktiviteter som fodbold, basketball og volleyball på sportsbanen, bordtennis og pilespil. Der er desuden levende musik, pool fester og underholdning om dagen og om aftenen.Lejlighederne er med et eller to soveværelser, stue med sovesofa, tekøkken med udstyr, telefon, loftvifte, pengeskab, terrasse og badeværelse med badekar/brusebad.Hotellet har parkeringspladser.**Vigtig besked: Der er rockkoncerter på forskellige datoer i løbet af sæsonen. **Adresse: Avenida de las Palmeras 2, Magaluf, 07181 Calvia, Mallorca, Spain.

Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/oestrig/salzburgerland/zederhaus/adeo-alpin-zederhaus-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.