Billedet er fra Mallorca

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Nightlife Apartments

Nightlife er et lille kompleks med 9 lejligheder beliggende i den ene ende af “the strip” (hovedgaden) i Magaluf med byens natteliv lige ved døren. Dette kompleks er kun for voksne og egnet specielt til de unge og livlige.
Lejlighederne ligger i et område der hovedsagligt besøges af de unge der er efter underholdning og natteliv på deres ferie. Komplekset ligger nær stranden, pupper, natklubber, restauranter og butikker.Lejlighederne er udstyret med badeværelse med brusebad, tekøkken og plasma tv.Aircondition og pengeskab er mod ekstra gebyr.Der opkræves et depositum på omkring 30 euro ved ankomst.Ring inden ankomst på telefonnumret på voucheren for at modtage nøglen til lejligheden.De etværelseslejligheder har to senge i soveværelset og to senge i stue og har herved plads til 4 personer hvis dette er bestilt.Toværelseslejlighederne har to senge i hvert soveværelse og to senge i stue og der er herved plads til max 6 personer hvis dette er bestilt.Adresse: Calle Martin Gros Garcia 16, Torrenova, 07181 Magaluf/Mallorca, Spain

Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.