Billedet er fra Mallorca

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Nixe Palace Hotel

Nixe Palace Hotel er et luksushotellet placeret lige ved stranden i Cala Mayor ved siden af det kongelige palads Marivent samt kun 5 minutter fra Palmas bymidte.
Det råder over en 10-etagers hovedbygning med i alt 133 værelser, heraf 124 dobbeltværelser, 7 suiter og 2 studios. Det klimatiserede hotel har endvidere en døgnåben reception med safeboks, vekselbørs og garderobe samt elevatorer og en café. Bygningen rummer desuden en bar, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Hotellet har også et konferencerum, en cykelkælder, en parkeringsplads og en garage (mod betaling), ligesom der er mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice, få hjælp i tilfælde af sygdom og gå på Internettet (trådløst). De luksuriøse værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, køleskab og centralvarme samt safeboks. Hotellet har såvel en indendørs og en udendørs pool - sidstnævnte med poolbar, liggestole og parasoller. Herudover er der en whirlpool med havvand, en sauna, et solarium, et dampbad og et fitnessstudie, ligesom der er mulighed for at få massage (mod betaling). Gæsterne kan også spille bordtennis. Såvel morgenmad som frokost og aftensmad serveres som buffet. Frokost og aftensmad kan yderligere bestilles à la carte eller som menu. Gæsterne tilbydes endvidere diverse special- og diætretter. Kreditkortene American Express, Visa Card, Mastercard og Diners Club accepteres. Der er desuden ikke langt til lystbådehavnene Club de Mar og Puerto Portals. Der er endvidere ca. 16 km til lufthavnen. Indenfor en radius af 2 km finder man diverse indkøbsmuligheder samt forskellige restauranter, barer, pubber og diskoteker og en golfbane. Hotellet er bygget i 1957 og blev renoveret i 1997.

Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/forlystelsesparker/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.