Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Mallorca

 • Mmmmh for Mallorca!

  Vinderrejsetip September 2013
  (Bedømt af 66 personer)
  18.09.13: Kristina Fie Jensen
  Trods øens turistede omdømme – har vi haft en helt igennem fantastisk ferie på den spanske ø.
  Med op til 40 grader det meste af ugen har vi både været med taxa, på gå ben og lejet bil.
  Se hele rejsetippet
 • Sejltur på havet - Mallorca

  (Bedømt af 4 personer)
  22.06.13: Karl Jehnen
  Hvis du er i Puerto Pollensa og ønsker en sejltur så prøv båden Esmeralda. Jeg gav 40 euro for 4 timer med drikkevarer og frokost og vi sejlede ud selvom vi var kun 2 gæster.
  Se hele rejsetippet
 • Skøn familieferie på Mallorca

  (Bedømt af 8 personer)
  21.06.13: Lisbeth Friis-Jensen
  Vi (mand, datter, svigersøn og 3 børnebørn) lejede i 2012 et hus, 14 dage, i Port de soller. Det blev en af de bedste ferie vi har haft.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Mallorca

Ren afslapning i Santa Ponsa, Mallorca
Rejsetips indsendt af:
Birgitte Maxwell
Aalborg
19. juni 2012

Ren afslapning i Santa Ponsa, Mallorca

Vi boede på Surfing Playa, som er et hotellejligheder, super service og dejlige lejligheder. Vi kunne spise og gøre som vi vil. Der var et lille køkken, stue, soveværrelse og en terresse , vores var med udsigt til vand og vejen, men det var ok, for så var der ikke nysgerrige øjne fra pool området.
Der var virkelig kun 200 meter til by og 300 til den skønneste strand. Vi boede uden for byens lys og larm og det var dejligt om aften.
Enest minus ved hotelet er at der kun er trapper, så ingen dårlig gående(så skal du i hverte falde ha lejlighed i stuen) + der kunne være lydt lejligheder imellem.
Byen har alt hvad du har brug for til afslapning - alle mulige former for resturanter, indkøbs muligheder og cafeer, samt underholdning. En ren og venlig by.
Bybus til Palma, tager kun 20 min og er billig og nemt.
Kan kun give mine varmest anbefalinger
Kan kun anbefaldes (hotel og by)
Poolområdet
Poolområdet

Pool området

hotellet har en lille cafee som har åben 8-18.
Personalet er super venlige og hjælpsomme.
Køkkenet i lejligheden
Køkkenet i lejligheden

Lejlighed

Der blev gjort rent hver anden dag, og der var rent og pænt alle vegne. Lejligheden er til 4, men det skal være 2 voksne + 2 børn hvis man ikke skal føle sig klemt. SUPER til 2 voksen

Overnatninger

Kommentarer til rejsetippet om Mallorca

Oplev Mallorca hele året.

29/09 2012 Cuber
Mallorca er stadig er Perle med flyafgange hele året. Befolkningen er meget imødekommende, især udenfor sæsonen, hvor det stort set kun er de lokale og andre fastboende, som er på øen med vandrere, golf, cykelfolket andre andre sports & kultur nydere. I vinterhalvåret er vejret godt til udendørs aktiviteter og cafebesøg. Oplev Mallorca, tag rundt på øen, overnat hvor I kommer frem i små landsbyer. Lammebjerget Alaro.Keramik i Portol, Miro i Porto Pi, Asbæk Andraitx. Tag evt. på tur, da hver landsby har sin egen helligdag med medfølgende Fiesta, som oftest varer i flere dage. Oplev La Beata i Santa Margalida, Nyd djævle & engle i San Antonio i Sa Pobla, Hellig 3 Konger i Palma, Soller, Oftest starter festen om aftenen med opvisning, show derefter hygge hjemme hygge eller bar med hele landsbyen. Har man mulighed for at være væk i længere tid fra sept. til april, er der gratis spansk undervisning i de forskellige store byer. De spanske familier besøger slægtninge om vinteren og deltager på den måde i festlighederne. Spansk undervisning fås gratis afgift ca. 10.- Euros hos de store kommuner fra sept. til april. kontakt kommunen. Ophold kan fås via de lokale udlejere eller via ejendomsmæglere, som udlejer boliger til rimelige priser. Hele året er der dejlige oplevelser. Mallorca er unik og besøg værd.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Mallorca

Ferieboliger på Mallorca
Rejser til Mallorca
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.