Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Mallorca

 • Mmmmh for Mallorca!

  Vinderrejsetip September 2013
  (Bedømt af 66 personer)
  18.09.13: Kristina Fie Jensen
  Trods øens turistede omdømme – har vi haft en helt igennem fantastisk ferie på den spanske ø.
  Med op til 40 grader det meste af ugen har vi både været med taxa, på gå ben og lejet bil.
  Se hele rejsetippet
 • Sejltur på havet - Mallorca

  (Bedømt af 4 personer)
  22.06.13: Karl Jehnen
  Hvis du er i Puerto Pollensa og ønsker en sejltur så prøv båden Esmeralda. Jeg gav 40 euro for 4 timer med drikkevarer og frokost og vi sejlede ud selvom vi var kun 2 gæster.
  Se hele rejsetippet
 • Skøn familieferie på Mallorca

  (Bedømt af 8 personer)
  21.06.13: Lisbeth Friis-Jensen
  Vi (mand, datter, svigersøn og 3 børnebørn) lejede i 2012 et hus, 14 dage, i Port de soller. Det blev en af de bedste ferie vi har haft.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Mallorca

Rejsetips af samme forfatter

 • Løbetur i Prag

  (Bedømt af 1 person)
  04.06.13: Thomas Elsgaard
  Husk at medbringe dine løbesko hvis rejsen går til Prag, hvor du som motionsløber både kan blive udfordret af hårde stigninger og få set bl.a.
  Se hele rejsetippet
 • Undgå lang kø ved Colosseum i Rom

  (Bedømt af 3 personer)
  12.07.12: Thomas Elsgaard
  Colosseum er en af Roms helt store attraktioner og et "must" hvis du kun har et par dage i Rom. Mange vælger alligevel ikke at besøge attraktionen når de ser den lange kø og ofte står man i den bagende sol og venter.
  Se hele rejsetippet
 • Oplev Rom på 45 minutter

  (Bedømt af 5 personer)
  12.07.12: Thomas Elsgaard
  Tag dine løbesko med til Rom og stå op inden kl. 8. Så er du klar til at opleve et anderledes Rom på bare 45 minutter.
  Se hele rejsetippet
Rundt med racercykel på Mallorca
Rejsetips indsendt af:
Thomas Elsgaard
Greve
8. jan. 2012

Rundt med racercykel på Mallorca

Mallorca har alle elementer der skal til for at få gode cykeloplevelser for den erfarne cyklist, som gerne vil udfordres af spændende cykelruter og bjergkørsel.
Det behagelige klima og naturen fulender oplevelserne og sikrer alle de udfordringer man kan ønske sig. Jeg har kørt en del kilometer i det sydvestlige hjørne samt oppe nordpå ved Port Pollenca og på strækningen ud mod øens nordligste punkt. I sommerperioden bør man stå tidligt op og komme afsted før kl. 8 pga. varmen og for at undgå for mange biler på vejene. I perioden februar – maj er der rigtig mange cykelryttere på øen, og derfor godt booket op på de specialiserede cykel hoteller. Der er flere afmærkede ruter og man kan hos udvalgte cykeludlejere købe deciderede cykelkort over Mallorca. Man kan for 10-15 euro pr. dag leje glimrende racercykler og for 18-24 euro pr. dag kan du leje toplækre carbon cykler, men husk at medbringe cykeltøj, cykelsko og hjelm hjemmefra. Det er også muligt at leje gode moutainbikes flere steder rundtomkring på øen. Om foråret og efteråret er der mange cyklister på Mallorca, og det kan stærkt anbefales at reservere en cykel hjemmefra. Man kan også medbringe sin egen cykel med fly, men det har sin pris og kan variere fra flyselskab til flyselskab. Hvis du skal bo i den sydlige del af Mallorca, kan jeg varmt anbefale http://www.rad-international.de/english/home.html, som er professionelle, flinke og har et stort udbud af alle former for cykler. De arrangerer også guidede ture, som jeg dog ikke selv har prøvet. Er du på nordvest kysten, så er der ligeledes en butik jeg har haft gode erfaringer med: http://www.procyclehire.com/index.php?lang=da, som har en dansk version af deres hjemmeside. De kan også hjælpe med alt det praktiske omkring cykeludlejning og tilbehør. God fornøjelse og pas på de ofte stejle nedkørsler!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Mallorca

Ferieboliger på Mallorca
Rejser til Mallorca
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/oestrig/wien/wien-oplevelser-i-flere-genrer.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.