Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Mallorca - Det vil vi bestemt prøve igen
Rejsetips indsendt af:
Jette Hinrichsen
Holstebro
17. okt. 2011

Mallorca - Det vil vi bestemt prøve igen

Vi havde bestilt en rejse til Mallorca og havde ikke de største forventninger, men det var en billig rejse, som vi havde fået sat sammen af FDM, 5547kr for en uge med fly og lejlighed for 2 pers.
Vi tog taxa fra lufthavnen til Santa Ponca, hvor vi skulle bo på Surfing Playa. En skøn lille lejlighed i den rolige ende af byen, det lå 5 min fra vandet og 10 min til en skøn sandstrand. Det var et dejligt sted at bo, rengøringen var i orden og personalet i receptionen meget hjælpsomme. Svimmingpool området var lille og ret slidt, men rent og kunne nok bedst leve op til de mindstes forventninger.

Vi lejede bil igennem receptionen og brugte en dag på at køre rundt, bla. en tur til Inca, hvor der er stort marked om torsdagen, så over til østkysten gennem byerne Sineu og Petra til Manacor og Porto Christo, hvor der er de kendte drypstens huler og en skøn lille sandstrand. Vi syntes det var nemt og godt skiltet at køre rundt.

En dag lejede vi cykler, næsten lige overfor hvor vi boede, her cyklede vi til Calvia, Andratx, Port d´Andratx, Camp de Mar, Peguera og sluttede igen i Santa Ponca, det var en tur på 40 km, der var godt skiltet med cykel markerede skilte hele vejen.

En dag tog vi bussen ind til Palma, her tog vi veterantoget videre op til Sóller, en meget smuk tur på en time, i Sóller kunne man købe den lækreste lokale is, derfra tog vi så videre med en lille lokal sporvogn til Port de Sóller ca. 15min., der var der igen en dejlig lille strand, hvor vi kunne bade.

Af gode spisesteder i Santa Ponca kan vi nævne en lille indisk restaurant "Krishna"og en italiensk restaurant "Nonna Dina", der spiste man lækker og veltillavet mad til rimelige penge. En dejlig ferie i skøn natur og afslappet stemning.

Kommentarer til rejsetippet om Santa Ponça

Julerejsen under debat :)

20/10 2011 Sofie Hansen
Jeg får lyst til at følge jeres fodspor :) nu har jeg de flere argumenter når mig og min mand skal afsted til jul :) tak skal i have :)

Det lyder jo dejligt :)

19/10 2011 Lone Hansen
Det lyder som en rigtig god ferie og tak for nogle fine beskrivelser og tips :)

mallorca

18/10 2011 henriette frøjk hinrichsen
Rigtig fint rejsetip

Fantastiske rejsetips

18/10 2011 Ann Dyhrberg
Dejlig beskrivelse med mange gode rejse tips for midalderende par uden børn på slæb.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Mallorca


Rejser til Mallorca
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.