Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Mallorca

 • Mmmmh for Mallorca!

  Vinderrejsetip September 2013
  (Bedømt af 66 personer)
  18.09.13: Kristina Fie Jensen
  Trods øens turistede omdømme – har vi haft en helt igennem fantastisk ferie på den spanske ø.
  Med op til 40 grader det meste af ugen har vi både været med taxa, på gå ben og lejet bil.
  Se hele rejsetippet
 • Sejltur på havet - Mallorca

  (Bedømt af 4 personer)
  22.06.13: Karl Jehnen
  Hvis du er i Puerto Pollensa og ønsker en sejltur så prøv båden Esmeralda. Jeg gav 40 euro for 4 timer med drikkevarer og frokost og vi sejlede ud selvom vi var kun 2 gæster.
  Se hele rejsetippet
 • Skøn familieferie på Mallorca

  (Bedømt af 8 personer)
  21.06.13: Lisbeth Friis-Jensen
  Vi (mand, datter, svigersøn og 3 børnebørn) lejede i 2012 et hus, 14 dage, i Port de soller. Det blev en af de bedste ferie vi har haft.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Mallorca

Stjernestuder på Mallorca
Rejsetips indsendt af:
Karin Meyer
Brabrand
16. maj 2013

Stjernestuder på Mallorca

På vores sidste tur til Mallorca var der blandt mange dejlige oplevelser specielt to oplevelser, som vi aldrig vil glemme.
Palma de Mallorca´s  skjulte tapas restaurant.
På Calla Union 2 ligger TAST- et fremragende tapas sted. Stedet ligger så skjult fra gaden, at vi gik forbi flere gange, inden vi fandt det. Vinduet var fyldt med flamingo kasser, og hvis man ikke kender adressen, vil man aldrig finde restauranten. Der er ikke stole, borde, parasoller eller menukort udenfor.

Vi besøgte stedet en lørdag kl 13 lige efter åbningstid, og restauranten var allerede næste fuld. Turister var her ingen af. Derimod var restauranten fyldt med lokale familier på tværs af generationer, som mødtes og hyggede sig omkring kæmpe fade med tapas. Først kom man ind i baren med små tapasretter, der kunne vælges fra fra disken.

Bagerst lå restauranten i 2 etager, hvorfra der var åbent til køkkenet, hvor man kunne følge tilberedelsen af de forskellige tapas. Menukortet var stort - det var næsten umuligt at vælge, og prisen var absolut rimelig. Tapas blev ledsaget af spanske vine – oftest spansk Cava. Stemningen var ægte spansk i særdeles hyggelige omgivelser. Vi havde svært ved at løsrive os fra stedet og kan stadig mærke smagen af de forskellige svampe med roquefort ost - uhm.

http://www.youtube.com/watch?v=AdwDOz-fHwc

Vandretur fra Deia´ - kunstnerbyen
På det nordlige Mallorca ligger Deia´, der også er kendt som kunstnerbyen. Byen er populær blandt rige og kendte kunstnere, der enten bor eller holder ferie i byen. Deia´ er en rigtig perle med perfekt beliggenhed. Byen ligger på en bakketop, og vinden gennem dalen nedenfor giver en behagelig kølighed, når solen bager om sommeren. Fra Deiá er der en fantastisk udsigt ud over Sierra de Tramuntana bjergene.

Deya´ er rolig og hyggelig, og byen er som et idyllisk maleri. Små snoede gader tager dig gennem den charmerende by med små okkerfarvede stenhuse og grønne haver. Der er flere små restauranter, moderne butikker, barer og gallerier i byen.

I udkanten af byen mod Soller går der en vandrerute ned mod Deya´s lille havn med en lille strand. Vandreruten er ca 3 km lang og går gennem et fantastisk naturområde med olivenlunde. Turen er ikke svær og kan klares af de fleste. På klippesiden med en skøn udsigt over vandet ligger en hyggelig resturant, der bl.a serverer forskellige fiskeretter. Stranden ligger klemt ind mellem klipperne, og der er mulighed for en dejlig svømmetur. Her er så smukt, at man næsten mister vejret. Udsigten, roen med bølgekulp i baggrunden, lyset og fiskeretterne ledsaget af kølig hvidvin – bedre kan det ikke blive.
Stjernestuder på Mallorca

Restauranter
Vandreture
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Mallorca

Ferieboliger på Mallorca
Rejser til Mallorca
Denne side er udskrevet d. 24. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/sicilien/siracusa/borgo-alto-country-hotel.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.