Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Mallorca

 • Mmmmh for Mallorca!

  Vinderrejsetip September 2013
  (Bedømt af 66 personer)
  18.09.13: Kristina Fie Jensen
  Trods øens turistede omdømme – har vi haft en helt igennem fantastisk ferie på den spanske ø.
  Med op til 40 grader det meste af ugen har vi både været med taxa, på gå ben og lejet bil.
  Se hele rejsetippet
 • Sejltur på havet - Mallorca

  (Bedømt af 4 personer)
  22.06.13: Karl Jehnen
  Hvis du er i Puerto Pollensa og ønsker en sejltur så prøv båden Esmeralda. Jeg gav 40 euro for 4 timer med drikkevarer og frokost og vi sejlede ud selvom vi var kun 2 gæster.
  Se hele rejsetippet
 • Skøn familieferie på Mallorca

  (Bedømt af 8 personer)
  21.06.13: Lisbeth Friis-Jensen
  Vi (mand, datter, svigersøn og 3 børnebørn) lejede i 2012 et hus, 14 dage, i Port de soller. Det blev en af de bedste ferie vi har haft.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Mallorca

Stjerne-glad og hamrende sej(-l)
Rejsetips indsendt af:
Mikkel
København
7. juli 2009

Vær bevidste om at du ikke har grund til at beklage dig.

Mange gange hører jeg om rejsende der er utilfredse med deres rejser. Der klages over alt muligt, lige ned til manglende håndklæder og dårligt vejr?! Som europæer lever vi i det jeg vil betegne som ren luksus og vi har absolut ingen reel gyldig grund til at klage,..dertil har vi det for godt! Vær positiv og ydmyg over for det sted du kommer til.

Bestillingen af rejsen!

Endelig lykkedes det for "os" at bestille en rejse efter at have søgt mange steder. Det var ikke nemt. Adskillige timer blev brugt på de svenske rejsesider, men der var de datoer vi skulle bruge, udsolgt, og der var ellers mange penge at spare dér pga. kursen på den svenske krone. Men FDM havde et dejligt tilbud som vi holdte i baghånden med "All included" til den nette pris af 5300 per "mand" for 8 overnatninger (Billigt).

Vi skal til Mallorca og bo på Samoa Hotel. Billederne var indbydende og alt tegner bare positivt. Der er tidlig ankomst (13:50) og sen returrejse (21:00) Så får man nemlig ekstra tid for pengene.

Råd 1: ud- og hjemrejse tider er noget man skal være særlig opmærksom på. Man risikerer ikke at få noget ud af ankomst- og returdagene!
Råd 2: Flytiderne bør være direkte, selv om prisen selvfølgelig er noget højere. (For os var det DKK 1.200 ekstra for 2 voksne og 2 børn). Hvem gider f.eks. sidde i Düsseldorf med børn og vente 5-7 timer inden næste fly videre? Man kan dårligt nå at se noget førend man skal videre og da slet ikke med 2 børn på slæb! Det bliver da højest til noget kaffe og kage/ fastfood og diverse lokkende indkøb (forbrug man ikke har reelt brug for) af billige varer.
Råd 3: Brug noget tid på at finde det rigtige tilbud! Vi brugte, dvs. jeg brugte først: 3 timer, så 7 timer og til sidat 5 timer over 3 dage, på at afsøge nettet for gode tilbud og det var ikke let. Mange have slet ikke tilbud til Mallorca som vi havde sat os for. Mange kombinationer er blevet testet af.
Råd 4: Vent ikke for længe med at købe rejsen. Det ender med at man ikke får den destination man ønskede til at starte med. Især når man er en familie skal man passe på med at udsætte dette. Man kan ende med at skuffe børnene med meddelelsen: "Børn, Mallorca er udsolgt! Vi tager i stedet til Amager Strand"! Den holder bare ikke, vel! Unge kan nemmere tage de endnu billigere afbudsrejser og vente til et par dage før. Men så er der nok ikke mange "all Inklusive" tilbage.
Råd 5: Have flere VISA-kort til betalingen og især på rejsen, hvis uheld indtræffer med et VISA-Dankort. Hvis du har Visa-Dankort og rejsen skal købes via et udenlandsk selskab (i f.eks. Sverige) og koster mere end 20.000 så kan du ikke betale, da grænsen for VISA per måned er 20:000. Have derfor altid 2 kort til betalingen. Nogle steder kan du nemlig vælge at dele betalingen. Ellers: Skift til til Mastercard hvor grænsen er højere.
Fortsættelse følger...

Kommentarer til rejsetips om Mallorca

Vær bevidste om at du ikke har grund til at beklage dig

22/07 2009 Lone Tegner
Super Rejsetip - det kan jeg bruge til noget.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Mallorca

Ferieboliger på Mallorca
Rejser til Mallorca
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/malaysia/borneo/riverside-majestic-hotel-kuching.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.