Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Andre rejsemål i Spanien

Rejser til Sevilla

Her kan du bestille din rejse til Sevilla i Spanien. Udfyld din rejseperiode i søgeboksen og klik ”Søg rejse”. Så vælger du blandt billige fly og gode, centrale hoteller i Sevilla.

Don Juan og Carmens by

En storby for sanserne

En storby for sanserne
Storbyen Sevilla er romantikkens by. Og flamencoens by. Når du rejser til Sevilla lever du livet under den varme sol på gader og pladser og langs med floden. Livet summer i Sevilla, Don Juan og Carmens by. I Sevilla kan du fx opleve La Giralda tårnet og katedralen med Columbus’ grav.

Du kan også se et flamenco show eller hænge ud på Plaza de Espana tæt på centrum. Når du rejser til Sevilla kan du også overveje at besøge byens imponerende arena Plaza de Toros de la Maestranza. Eller hvad med blot at slentre rundt i Sevillas gamle romantiske jødekvarter Barrio Santa Cruz og tage et tapas-break eller to undervejs?
 

Barrio Santa Cruz

Det er her i det gamle romantiske jødekvarter Santa Cruz, at du finder statuen af selveste Don Juan, når du rejser til Sevilla. Gå på eventyr i labyrinten af smalle, snævre gader, hvor de høje hvidkalkede huse skygger for solen, indtil du pludselig træder ud på et af smukke torve med springvand, friske blomster og fortovsrestauranter. Trænger du til at hvile fødderne lidt, så finder du hurtigt en hyggelig café i Barrio Santa Cruz, hvor du kan sidde og studere livet og hyggen omkring dig. Barrio Santa Cruz er en stor oplevelse, når du rejser til Sevilla.
Katedralen og Giralda tårnet

Katedralen og Giralda tårnet

Katedralen i Sevilla er ikke alene den største gotiske kirke i verden, den er også en af de største kirker i verden. Når du rejser til Sevilla kan du fortabe dig i timevis i den smukke udsmykning indenfor i den enorme kirke. Se fx Columbus’ gravmonument, den kæmpemæssige altertavle og de mange kandelabre, ornater, relikvier og krucifikser. Husk også at gå tur op i det 93 m høje Giralda tårn, hvor du får en fantastisk udsigt, når du rejser til Sevilla. Gilralda tårnet var i øvrigt tidligere minaret i en moské, der lå her på stedet.
 

Billeje i Sevilla

Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst mulige billeje i Sevilla. Du kan let og overskueligt bestille billeje online på nedenstående link:
Lej en bil i Sevilla. Ønsker du at leje bil i en anden spansk by? Læs mere om billeje i Spanien.

Start nu! Det er let at bestille din rejse til Sevilla

Se liste med udvalgte hoteller i Sevilla
Se hoteller på kort over Sevilla

Læs mere om rejser til Sevilla


Fly til Sevilla
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.