Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 25.000 kr.

Gør din sommerferie til en solstrålehistorie

Rundrejse med dansk rejseleder

Andre rejsemål i Europa

Sommerferie i Spanien

Tag på sommerferie i Spanien og der venter dig et eldorado af oplevelser. Her får du inspiration om seværdigheder i de mest populære områder. Vælg dit rejsemål og rejseperiode i søgeboksen og klik ”Søg rejse”. Så vælger du blandt vores mange ferieboliger og sommerferier i Spanien.

Sommerferie, sol og sangria i Spanien

Vælg feriested i Spanien på kort eller fra listen
I Spanien kan du holde en herlig sommerferie, hvor du kombinerer strandliv ved det azurblå Middelhav med spændende udflugter ind i landet. Oplev fx solskinsøen Mallorca. Eller Costa Brava og Costa Dorada kysterne i Catalonien, hvor du også kan besøge Barcelona, den mest dynamiske storby i Spanien.

Har du mod på mere storbyliv vælger du hovedstaden Madrid. På Costa Dorada og Costa del Azahar kysterne frister klassiske badebyer som Alicante og Calpe. I den sydligste del af Spanien finder du Andalusien med de hvide landsbyer, flamencobyen Sevilla og mesterværket Alhambra.
 

Kør-selv-ferie i Spanien

Vi du opleve friheden og tage oplevelserne i dit tempo, så kan du fx vælge at tage på kør-selv-ferie til Spanien. Er afstanden for lang, kan du også væge at leje en bil, der står klar til dig i lufthavnen.

Sol og glade dage på Mallorca

Alcudia på Mallorca
Når du holder sommerferie på Mallorca har du dejlige hoteller, brede sandstrande, lækre restauranter og et trendy natteliv til din rådighed. Og Mallorca byder også på storbyen Palma samt fascinerende udflugter, hvis du fx lejer en bil og kører rundt i de imponerende naturscenerier inde i bondelandet og i de stejle bjerge. Mallorca serverer alle gode ingredienser til en sommerferie på én overskuelig ø.

Mallorca er således ideel både til det forelskede par på udkig efter tilbagetrukket Middelhavsromantik, storfamilien med børn og bedsteforældre og golf entusiaster , der skal ned og hygge sig i trygge og attraktive omgivelser.
Læs mere om sommerferie på Mallorca
Se guide til golfferie på Mallorca

Costa Brava - badeferie i det nordøstligste Spanien

Costa Brava er den dejlige Middelhavskyst, som ligger oppe i det nordøstligste hjørne af Spanien (Catalonien). Holder du sommerferie på Costa Brava kan du bruge din ferie på at slappe af på de dejlige sandstrande med krystalklart vand blandt dramatiske klipper.

Om aftenen er det måske tid til en hyggelig middag på en fiskerestaurant med udsigt til Middelhavet. Inde i baglandet har du hele Catalonien, hvor du fx kan besøge Barcelona, Salvador Dalí museet i Figueres eller den hvide bohemeby Cadaques. Går du efter stor naturoplevelser på sin sommerferie, så ligger der også en perlerække af nationalparker langs med Costa Brava kysten.
Læs mere om sommerferie på Costa Brava

Bon dia Barcelona

Bon dia Barcelona
Barcelona er en af de mest dynamiske og stilfulde storbyer i Spanien. Cataloniens hovedstad ligger fantastisk smukt og lokker med sine strande ned til Middelhavet. De fleste, der holder sommerferie her i den nordøstlige del af Spanien, gør sig selv den tjeneste at opleve byens specielle atmosfære.

I Barcelona er du godt underholdt på alle planer. Og når du trænger til en pause ligger der altid en café eller tapasrestaurant i nærheden. Tag fx en slentretur ned ad den summende Rambla, få luft under vingerne på Montjüic og lad dig inspirere af Gaudis fantastiske arkitektur på din sommerferie.
Læs mere om sommerferie i Barcelona

Costa Dorada – sommerferie på den gyldne kyst

Costa Dorada kysten løber sydpå fra Barcelona og ned til deltaet Delta de L’Ebra i den nordøstligste del af Spanien (Catalonien). Holder du sommerferie på Costa Dorada bader du ved de kilometerlange strande med det nydeligste sand og en behagelig vanddybde. Og den gyldne kyst byder også på varierede udflugter som fx storbyen Barcelona, den gamle romerhovedstad Tarragona og forlystelsesparken Port Aventura.

I det frodige delta Delta de L’Ebre ud til Middelhavet finder du vidtstrakte rismarker og ynglende flamingoer på din sommerferie i Spanien.
Læs mere om sommerferie på Costa Dorada

Costa Blanca - den hvide kyst

Costa Blanca - den hvide kyst
Costa Blanca kysten ligger nord og syd for Alicante midt på Spaniens østkyst. Holder du din sommerferie på Costa Blance er du omgivet af herlige sandstrande, der ligger mageligt ud til det turkisblå Middelhav. I de charmerende badebyer som fx Calpe og Santa Pola, vil du straks føle dig hjemme, hvis du er på udkig efter en afslappende sommerferie i det solrige og milde klima i Spanien.

Alicante er i øvrigt en prægtig storby, hvor du kan slentre det meste af en eftermiddag mellem palmerne på strandpromenaden Explanade de Espana.
Læs mere om sommerferie på Costa Blanca

Madrid sover aldrig

Catalonia Puerta del Sol
Super charmerende 4-stjernet, hotel hvor meget af den...
Se mere og bestil her
I Madrid lever du livet både nat og dag. Når du holder sommerferie i hovedstaden i Spanien handler det bare om at falde ind i byens rytme. I dagtimerne kan du fx nyde El Greco på kunstpaladset Museo del Prado eller shoppe på El Rastro markedet, inden du slapper af med en picnic eller et cafebesøg i den grønne El Ritero park. I de hede aftener i Madrid sidder du på en tapasbar eller en vinbar og fordøjer dagens mange indtryk, inden du måske fortsætter ud i nattelivet til de sene nattetimer.
Læs mere om sommerferie i Madrid

Costa del Sol - Solkysten

Bajondillo
Bajondillo er et godt tilbud til både familier og par....
Se mere og bestil her
Spaniens berømte Solkyst – Costa del Sol – strækker sig mod øst og sydvest for Malaga i den sydligste del af Spanien. Holder du sommerferie på Costa del Sol får du serveret en suveræn kombination af sol, strand og spændende oplevelser.

Lejer du tilmed en af FDM travels udvalgte ferieboliger i Torremolinos eller Benalmádena Costa bor du godt på Costa del Sol i Spanien.
Læs mere om sommerferie på Costa del Sol

Málaga - starten på din sommerferie

Málaga - starten på din sommerferie
Málaga er ofte starten på en sommerferie til Andalusien. De fleste fortsætter direkte til deres feriebolig, men prøv at brug lidt tid på Málaga. I selve Málaga finder du fx spændende museer, du kan slappe af på en af strandene eller udforske Málagas populæreste seværdighed, borgen Castillo de Gibralfaro.

Melder sulten sig, kan du nyde tapas med et glas vin eller cerveza (øl). Til dessert bliver du sikkert fristet over evne af Málagas store udvalg af lækre kager og is.
Læs mere om sommerferie i Málaga

Sommerferie i Andalusien

Sommerferie i Andalusien
Når du holder sommerferie i Andalusien skal du bl.a. opleve Malaga, klippebyen Ronda, sherryhoved-staden Jerez de la Frontera, Atlanterhavsperlen Cadiz, flamencobyen Sevilla, Granada med Alhambra og bjergkæden Sierra Nevada. Dertil kommer alle de fantastiske strande ud mod det azurblå Middelhav og maden, ja, den er et helt kapitel for sig selv. Andalusien er Spanien, når det er allerbedst.
Læs mere om sommerferie i Andalusien

Ibiza har meget at byde på

Tropical
Ligger i San Antonio, 850 m fra stranden, 900 m fra både...
Se mere og bestil her
Rejser du til Ibiza, bliver du sikkert overrasket hvor meget øen egentlig har at byde på. Tidligere var Ibiza mest kendt for sit vilde natteliv, men i dag har flere opdaget at Ibiza har mange flere sider. Skønne omgivelser, utallige skønne strande og Ibiza By der er herlig at slentre rundt i. Læs mere om rejser til Ibiza

Menorca - afslappet atmosfære

Leder du efter et ”alternativt” sted at holde sommerferie, hvorfor så ikke prøve Menorca? Den skønne natur ø i Middelhavet, ligger kun en sejltur fra ”storebror” Mallorca og den populære storby Barcelona. Du kan selvfølgelig også flyve til hovedstaden Mao (Mahón).

Der værnes om naturen på Menorca, hvilket du kan nyde godt af på en cykel-eller vandretur. Menorca har også utallige lækre strande, der ligger langs den billedskønne kyststrækning. Caldereta de Langosta (hummersuppe) er Menorcas specialitet, som du bør smage, på en af de mange restauranter, med menukort, der lokker med lækkerier fra havet.
Læs mere om sommerrejser til Menorca

Gran Canaria – perfekt til en dejlig sommerferie

Gran Cararia danner simpelthen den perfekte ramme for en skøn sommerferie. På den sydlige del af øen kan du vælge mellem utallige strande og skønne feriebyer. Slap af i en liggestol og få sol på kroppen. Hvis det bliver for varmt kan du tage en dukkert i Atlanterhavet. Badelande og golfbaner er også et hit på Gran Canaria, så du kan sagtens holde dig beskæftiget.
Hvis du ønsker, at få en smagsprøve på alt det Gran Canaria har at byde på, så burde du leje en bil. Naturen skifter konstant og du kommer gennem små hyggelige landsbyer, hvor du kan stoppe for frokost. Du har også mulighed for at besøge en af de andre Kanariske Øer på en bådudflugt. Læs mere om sommerferie i Gran Canaria

Tenerife – en sommerferie med muligheder

Tenerife – en sommerferie med muligheder
Rejser du til Tenerife i din sommerferie, står en verden af muligheder åben for dig. Feriebyerne på den sydlige del af øen har alle faciliteter. Strandene ligger på stribe med alle former for vandsportsaktiviteter. Du kan også finde en liggestol og nyde solen og den friske havluft. Lej en bil og tag på opdagelse, så får du det fulde udbytte af Tenerife. Du kan heller ikke tage til Tenerife uden at prøve kræfter med vulkanen Teide. Hvad siger du til en bådudflugt for at se hvaler og delfiner eller måske for at besøge en af de andre Kanariske Øer?
Læs mere om sommerferie i Tenerife

Lanzarote - masser af strande og vulkaner

Lanzarote - masser af strande og vulkaner
Lanzarote er en herlig blanding af vulkaner, dejlige strande, en særpræget natur og ikke mindst utrolig gæstfrie øboere. Strandene er over alt og du har faktisk mere end 80 at vælge mellem. Der er alt fra de børnevenlige strande med roligt vand, de mere voldsomme med bølger, der kan udfordre selv de bedste surfere og dem der ligger gemt af vejen, så du næsten har dem for dig selv.

Vulkanerne kan du slet ikke komme uden om når du rejser til Lanzarote. DU kan tage på en kamelsafari og opleve det særpræget landskab fra en lidt anden vinkel. Er du til aktiv ferie, så eksisterer Club La Santa i bedste velgående med de mange aktiviteter. Sportsstjerner kommer ofte dertil og underviser,så måske er du heldig at møde dit sportsidol. Selvom der kommer mange turister til Lanzarote, passer lanzaroterne godt på deres ø. Byggeriet holdes i den oprindelige stil hvilket øens største arkitekt, César Manrique, bestemt også respekterede. Alligevel formåede han virkelig at sætte sit særpræg på Lanzarote.
Læs mere om rejser til Lanzarote

Fuerteventura - en skøn ferieø

Fuerteventura - en skøn ferieø
Rejser du til Fuerteventura, vil du opleve en dejlig afslappet ø, med de skønneste strande. Fuerteventura er en rigtig ferieø med alt hvad der hører sig til. Gode hoteller, restauranter med friskfanget fisk og skalddyr og vandsportsaktiviteter for alle. Vil du opleve hele øen, bør du leje en bil. Så har du friheden og måske er du så heldig, at du finder "din helt egen strand".
Læs mere om rejser til Fuerteventura

Billeje i Spanien

Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst mulige billeje, når du holder sommerferie i Spanien. Du kan nemt og overskueligt bestille billeje online på nedenstående link:
Lej en bil til din sommerferie i Spanien

Start nu! Det er let at bestille din sommerferie i Spanien

Se liste med ferieboliger i Spanien
Se ferieboliger på kort over Spanien
Denne side er udskrevet d. 25. maj 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.