Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Spanien

 • Betagende Barcelona

  (Bedømt af 61 personer)
  Kataloniens hovedstad byder på kunst, arkitektur og sport i verdensklasse, og udmærker sig desuden ved at være en utrolig nem by at finde rundt i og komme omkring i.
  Se hele rejsetippet
 • Avra for Lauro plus River Deep - Mountain High

  (Bedømt af 2 personer)
  13.10.16: Sven-Erik Nielsen
  På årets store rejsemesse i Herning møder vi Melissa og Tove, som begge repræsenterer spanske Lauro Golf, der er beliggende kun en god halv times kørsel fra Malaga lufthavn.
  Se hele rejsetippet
 • Taxi i lufthavn

  04.05.16: Ib baastrup
  Pas på taxi hajerne der står ved udgangen af lufthavnen de er svindler du kommer til at betale det dobbelte af hvad det koster og de kører store omveje og snyder med taxameter
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Spanien

Rejsetips af samme forfatter

 • Almunecar :Det skjulte Paradis

  (Bedømt af 8 personer)
  Jeg har gennem de sidste 20 år rejst til Almunecar hvor jeg har boet hver vinter.- Almunecar ligger ca. 85 Km Øst for Malaga og er helt usædvanligt et suptropisk klima vi har der, hvilke betyder milde vintre uden sne, is og frost.- Vil man endelig se sne kan man kører op til Sierra Nevada i Granada hvor der er et meget yndet skisportssted, hvor bjælkehytter ka lejes.
  Se hele rejsetippet
SPANIEN - GRATIS TAPAS...
Rejsetips indsendt af:
Grevinge - 4571
5. juli 2011

SPANIEN - GRATIS TAPAS...

Jeg kan oplyse at det eneste sted i Spanien/Andalusien hvor man får Gratis Tapas er i GRANADA PROVINSEN hver gang du køber et glas vin el.
ØL- Det øvrige Spanien/Andalusien skal du betale for Tapas...Granada provinsen omhandler bla. ALMUNECAR hvor jeg har boet hver vinter de sidste 20 år.- Overleveringen går på at det var Franco der indførte denne gode skik i hele Spanien hvor han beordrede at der intet steds i Spanien/Andalucien måtte udskænkes spiritus uden man fik en lille godbid til hver drinks...

Det eneste sted man har bibeholdt denne gode skik er som sagt i Granada provinsen-Alle andre provinser må du pænt betale for Tapas der kan bestå af eks. små sardiner-gedeost-blæksprutte-kylling m.v.og et lille stykke brød til.- Har du f.eks. fået 5 drinks på en dag behøver du ikke spise frokost el. middag, en fidus mange danskere har opdaget. -Pøj pøj..

Restauranter

Kommentarer til rejsetippet om Spanien

Dejligt sted

18/01 2015 Sonja Jørgensen
Her er dejligt her i Almuñécar, jeg er her nu for 8 gang, første gang i 2004, og lejligheden er bestilt til næste år. Sidst i januar, og først i februar, blomstrer mandeltræerne smukt i bjergen, her kan man gå, cykle køre mange smukke ture
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Spanien

Ferieboliger i Spanien
Rejser til Spanien
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/spanien-gratis-tapas.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.