Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Spanien

Læs mere om rejser til Spanien

Rejsetips af samme forfatter

  • Almunecar :Det skjulte Paradis

    (Bedømt af 8 personer)
    Jeg har gennem de sidste 20 år rejst til Almunecar hvor jeg har boet hver vinter.- Almunecar ligger ca. 85 Km Øst for Malaga og er helt usædvanligt et suptropisk klima vi har der, hvilke betyder milde vintre uden sne, is og frost.- Vil man endelig se sne kan man kører op til Sierra Nevada i Granada hvor der er et meget yndet skisportssted, hvor bjælkehytter ka lejes.
    Se hele rejsetippet
SPANIEN - GRATIS TAPAS...
Rejsetips indsendt af:
Grevinge - 4571
5. juli 2011

SPANIEN - GRATIS TAPAS...

Jeg kan oplyse at det eneste sted i Spanien/Andalusien hvor man får Gratis Tapas er i GRANADA PROVINSEN hver gang du køber et glas vin el.
ØL- Det øvrige Spanien/Andalusien skal du betale for Tapas...Granada provinsen omhandler bla. ALMUNECAR hvor jeg har boet hver vinter de sidste 20 år.- Overleveringen går på at det var Franco der indførte denne gode skik i hele Spanien hvor han beordrede at der intet steds i Spanien/Andalucien måtte udskænkes spiritus uden man fik en lille godbid til hver drinks...

Det eneste sted man har bibeholdt denne gode skik er som sagt i Granada provinsen-Alle andre provinser må du pænt betale for Tapas der kan bestå af eks. små sardiner-gedeost-blæksprutte-kylling m.v.og et lille stykke brød til.- Har du f.eks. fået 5 drinks på en dag behøver du ikke spise frokost el. middag, en fidus mange danskere har opdaget. -Pøj pøj..

Restauranter

Kommentarer til rejsetippet om Spanien

Dejligt sted

18/01 2015 Sonja Jørgensen
Her er dejligt her i Almuñécar, jeg er her nu for 8 gang, første gang i 2004, og lejligheden er bestilt til næste år. Sidst i januar, og først i februar, blomstrer mandeltræerne smukt i bjergen, her kan man gå, cykle køre mange smukke ture
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Spanien

Ferieboliger i Spanien
Rejser til Spanien
Denne side er udskrevet d. 11. december 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/oestrig/tyrol/shopping/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.