Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Spanien

 • Betagende Barcelona

  (Bedømt af 61 personer)
  Kataloniens hovedstad byder på kunst, arkitektur og sport i verdensklasse, og udmærker sig desuden ved at være en utrolig nem by at finde rundt i og komme omkring i.
  Se hele rejsetippet
 • Avra for Lauro plus River Deep - Mountain High

  (Bedømt af 2 personer)
  13.10.16: Sven-Erik Nielsen
  På årets store rejsemesse i Herning møder vi Melissa og Tove, som begge repræsenterer spanske Lauro Golf, der er beliggende kun en god halv times kørsel fra Malaga lufthavn.
  Se hele rejsetippet
 • Taxi i lufthavn

  04.05.16: Ib baastrup
  Pas på taxi hajerne der står ved udgangen af lufthavnen de er svindler du kommer til at betale det dobbelte af hvad det koster og de kører store omveje og snyder med taxameter
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Spanien

Spanien - Landet med rigtig frisk luft
Rejsetips indsendt af:
Anita Ivankovic
Skamby
25. feb. 2011

Spanien - Landet med rigtig frisk luft

Jeg har haft min egen lille oplevelse dernede i Torrevieja i Spanien. Jeg tog på en uges ferie, som dog kom til at vare lidt længere... knap 18mdr.
Jeg kom til et sted med sol og varme og frugt træer der bugnede af solmodne appelsiner og cirtoner. Mødte en masse fantastiske mennesker der alle smilede, jeg tror ikke jeg har oplevet en "sur" Spanier. Jeg lejede nogle lokaler fik alle papirer iorden og åbnede en lille restaurant/bar.

Jeg har aldrig haft det så dejligt som dengang i Spanien, ja jeg er så heller ikke i tvivl om hvor min ferie skal gå hen, en tur til Torrevieja med sol og varme, frisk frugt uden for døren, masser af glade mennesker og en bunke flotte og skønne oplevelser ,bla. salt søerne den grønne kolde som skinner mørke grøn, jeg har ladet mig fortælle det er den helt normale salt sø.
På modsatte side af vejen den lilla salt sø, det skulle være den jod holdige sø, der ses ofte masser af rigtig levende flamingoer.. og for slet ikke at tale om mudder badende ved salt søen, prøv det en gang og ja du er fortabt til det igen og igen.

Kom som træt og udkørt dansker og kom hjem som en super frisk nærmest "nyfødt" dansker. Oplev en køretur i bjergene, snoede veje med vidunderlige udsigter, se Enrico Iglesias' hjem og mange andre kendtes boliger og ferie recidenser. Det er så ubeskriveligt og smukt det må opleves!!!

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Spanien

Ferieboliger i Spanien
Rejser til Spanien
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/utah/et-tip-til-de-morgenfriske.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.