Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Tenerife

 • En rejsedebutants berettelser

  (Bedømt af 5 personer)
  12.09.13: Anne-Sofie Hansen
  Turen går til …

  … Tenerife!

  Min første charterrejse i mit liv gik til denne fantastiske canariske ø – og til november vender jeg tilbage.
  Se hele rejsetippet
 • Vulkanen Teide på Tenerife

  (Bedømt af 5 personer)
  Besøg Teide Nationalpark, og kom helt op på toppen af vulkanen Teide. Det er ikke kun en fantastisk smuk tur gennem nationalparken, men en hel vildt sej oplevelse at stå deroppe og kigge ud på omgivelserne, for man har det som om man er på toppen af verden.
  Se hele rejsetippet
 • tur til Tennerife

  (Bedømt af 3 personer)
  03.11.12: Bitten Pedersen
  Vi er et ægtepar som aldrig har fløjet før, så vi tog vores børn og børnebørn med en uge i efterårsferien til Tennerife, vi boede i Puerto de la cruz på hotel Masaru pænt og rent hotel, en dag besøgte vi loro park, en dejlig fugle og dyrepark vi lejede også en bil, og tog en tur til vulkanen Teide, vi shoppede på strandpromenaden, og slappede af i badelandet hvor havvandet fra atlanterhavet var inddæmmet.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Tenerife

El Hierro - Paradis i Atlanterhavet
Rejsetips indsendt af:
Mogens Hansen
8600 Silkeborg
8. jan. 2012

El Hierro - Paradis i Atlanterhavet

Engang var der en ældre dame på Tenerifa der med blid stemme beskrev en lille ø vest for Tenifa. En lille ø som var det mest fredfyldte sted på denne jord.
Og vi må efter vores sommerferie give hende ret. Den lille ø El Hierro, som er den vestligste Kanariske Ø, er et lille stille paradis for dem der ikke ønsker de store hoteller og vilde natteliv. Øen er ganske lille, men stor nok til at man sagtens kan bruge en uges ferie med bare at opleve den stille ø med det fantastiske landskab. El Hierro er en vulkanø og overalt bærer den præg af vulkansk aktivitet engang for længe siden. Øen er fyldt med fantastiske gå-muligheder. Det man kan opleve på sådanne vandreture er fx smukke lavaørkner med de mest fantastiske naturskabte kunstværker, følge kysten og se Atlanterhavet buldre ind mod stejle klippekysten, bestige gamle vulkankratre og bade i de voldsomme bølger på de små badestader de lokale havde indrettet. Og det var ikke mange turister vi mødte.
kysten ved El Sabinar
kysten ved El Sabinar

Transport og overnatning.

Det er ganske let at komme til El Hierro. Vi tog et fly til Tenerife Sur, derfra med bus til den anden lufthavn på Tenerifa - Tenerife Norte og derfra videre med fly til El.Hierro. På El Hierro lejede vi en bil i lufthavnen. Det er ganske let at arrangere begge flybookninger på nettet
Der er ikke mange hoteller på øen, men vi fandt et kurhotel helt ude vestpå - lige ud til kysten ved El Sabinar. Et pænt hotel med gode værelser og udemærket restaurent. Men det mest fantastiske var at sidde på terracen om aftenen med sin øl/vin, høre bølgerne slå ind mod kysten og se solen gå ned over Atlanterhavet - så slapper både krop og sjæl af.

Seværdigheder
Øer, Vulkaner
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Andre sider om rejser til Tenerife

Hoteller på Tenerife
Rejser til Tenerife
Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/washington-d.c/centralt-hotel-i-washington-dc.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.