Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Tenerife

 • En rejsedebutants berettelser

  (Bedømt af 5 personer)
  12.09.13: Anne-Sofie Hansen
  Turen går til …

  … Tenerife!

  Min første charterrejse i mit liv gik til denne fantastiske canariske ø – og til november vender jeg tilbage.
  Se hele rejsetippet
 • Vulkanen Teide på Tenerife

  (Bedømt af 5 personer)
  Besøg Teide Nationalpark, og kom helt op på toppen af vulkanen Teide. Det er ikke kun en fantastisk smuk tur gennem nationalparken, men en hel vildt sej oplevelse at stå deroppe og kigge ud på omgivelserne, for man har det som om man er på toppen af verden.
  Se hele rejsetippet
 • tur til Tennerife

  (Bedømt af 3 personer)
  03.11.12: Bitten Pedersen
  Vi er et ægtepar som aldrig har fløjet før, så vi tog vores børn og børnebørn med en uge i efterårsferien til Tennerife, vi boede i Puerto de la cruz på hotel Masaru pænt og rent hotel, en dag besøgte vi loro park, en dejlig fugle og dyrepark vi lejede også en bil, og tog en tur til vulkanen Teide, vi shoppede på strandpromenaden, og slappede af i badelandet hvor havvandet fra atlanterhavet var inddæmmet.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Tenerife

Rejsetips af samme forfatter

Kom tæt på El Hierros natur.

Er du vild med kuperet og vulkansk landskab, er øen EL Hierro the place to be!
Kom tæt på El Hierros natur.

Øen er den mindste i Det Kanariske Ø-hav og er sådan cirka på størrelse med Bornholm. Vulkaner er der nok af – over 500 hvoraf de 26 stadig er aktive. På trods af den heftige aktivitet, er der kun registreret et udbrud nogensinde i vulkanen Volcan de Lomo Negro i 1793.
Vulkanernes omkringliggende landskab kan både være tæt bevokset og nøgent. Lyng vokser eksempelvis som træer på en stor del af øen, ligesom grantræer og figenbuske er til at finde. Omvendt er der dele af øen hvor du kan samle store mængder størknet lava og plantelivet er begrænset. Det er blandt andet i de områder hvor El Hierros varemærke er til at finde – Sabina-træet. Træet er kendt for at dens krone har lagt sig ned som følge af den kraftige blæst der altid er de steder den vokser.
Kom tæt på El Hierros natur.

Øens voldsomme landskab udfordrer enhver der elsker lange og kuperede vandreture til duel. Og besejrer du duellanten, oplever du en udsigt der ikke kan sammenlignes med noget andet sted. Udsigten over øen og vandet giver et sus i maven, og blander sejrsrusen med ydmyghed idet man sig uendelig lille i øens bombastiske natur.
Kom tæt på El Hierros natur.

På øen ses mange plantager hvor eksotiske frugter, som papaya, bananer, mango og avocado, blandt andet dyrkes af lokalbefolkningen. Særligt er øens ananasser yderst populære og er ofte en dessert – både på restauranter og blandt lokalbefolkningen.

El Hierro er for dig der vil på ferie hvor områdets ægthed og autencitet er med til at skabe oplevelserne. Der er ikke mange turister, og ikke mange på øen kan tale engelsk. Det er desuden nødvendigt at leje en bil, da den kollektive trafik er ikke-eksisterende på øen.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Kristines profilside

Andre sider om rejser til Tenerife

Hoteller på Tenerife
Rejser til Tenerife
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/england/london/faa-de-bedste-oplevelser-i-london.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.