Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 3.000 kr.

Andre sider om rejser til Tenerife

Andre rejsemål i Spanien

Hoteller på Tenerife

Vi hjælper dig med at finde det perfekte hotel på Tenerife - uanset om du leder efter et billigt Tenerife hotel i fx Playa de las Américas, Los Cristianos, Los Gigantes eller Puerto de la Cruz.

Søg billige priser blandt de mange hoteller, der er ledige, når du skal rejse til Tenerife. Udfyld søgeboksen, så er du i gang.

Se vores udvalgte hoteller og ferielejligheder på Tenerife, som byder på en god kombination i forhold til placering, standard og pris. Vi kalder dem: Vi anbefaler-hotel.

Vores udvalgte hoteller på Tenerife

Sorter din liste:
 • Los Cristianos

  Aguamar

  Aguamar er et dejligt feriested tæt ved centrum og strand i Los Cristianos på Tenerifes sydkyst. Skønt poolområde for både små og store gæster.
 • Playa las Americas - Costa Adeje

  Alexandre Hotel La Siesta

  Hotel La Siesta er et dejligt og helt nyrenoveret SPA-hotel med to opvarmede pools midt i Playa de las Americas. Hotellet er perfekt til familier med stor Magic Park til de små gæster. Herfra er der kun få meter til strandpromenaden, havet og butikker og restauranter. Masser af aktiviteter.
 • Playa las Americas - Costa Adeje

  Caledonia Udalla Park

  Mellem Playa de las Americas og Los Cristianos ligger Caledonia Udalla Park. Der er restauranter og butikker lige udenfor døren og kun 500 meter til den store strand Playa las Vistas.
 • Playa las Americas - Costa Adeje

  Columbus

  Columbus ligger i hjertet af Playa de las Americas med de bedste badestrande, shoppingmuligheder, restauranter og nattelivet indenfor gåafstand. Hotellet er ideelt for såvel par som familier, her er masser af underholdning, og der er mulighed for at tilkøbe All inclusive.
 • San Miquel de Abona

  Cordial Golf Plaza

  Cordial Golf Plaza ligger perfekt i området Golf del Sur i San Miquel og har store, flotte lejligheder. Hotellet er ideelt såvel til til par som til familier og til den aktive ferie med golfspil og den afslappede ferie ved swimmingpoolen. Gode fiskerestauranter i området gør ferien endnu bedre.
 • Puerto de la Cruz

  Gran Hotel Turquesa Playa

  Lidt vest for Puerto de la Cruz i et nyere område, ligger Gran Hotel Turquesa Playa, et dejligt og børnevenligt hotel med mange faciliteter kun 100 m fra den sorte lavastrand Playa Jardin. Hotellet er også velegenet for par, og der er mulighed for tilkøb af All inclusive.
 • HG Cristian Sur
  Los Cristianos

  HG Cristian Sur

  Apartamentos HG Cristian Sur i fiskerbyen Los Cristianos med 290 pæne og store lejligheder ligger i umiddelbar nærhed af centrum af Los Cristianos. Lejlighederne ligger fordelt i flere bygninger omkring de to swimmingpools. Det perfekte sted til en afslappende ferie. Får rigtig gode anmeldelser på tripadvisor.
 • HG Tenerife Sur
  Los Cristianos

  HG Tenerife Sur

  Apartamentos HG Tenerife Sur ligger på den sydlige del af Tenerife i fiskerbyen Los Crisianos, et perfekt udgangspunkt for at udforske øen. Hotellet er velegnet til par og har en hyggelig atmosfære.
 • Playa las Americas - Costa Adeje

  Hotel Be Live Experience La Nina

  Hotel Be Live La Nina der får fremragende anmeldelser på tripadvisor, ligger mellem Playa de las Americas og Caleta ved Tenerifes sydkyst. Få meter til lystbådehavn, strandpromenade og den dejlige strand. Hotellet er ideelt både til par og børnefamilier, hvad enten I ønsker ren afslapning, sportsaktiviter, gastronomi eller natteliv.
 •  
  Puerto de la Cruz

  Hotel Be Live Experience Orotava

  Hotel Be Live Orotava ligger på nordsiden af Tenerife i centrum af Puerto de la Cruz, en rigtig by, der summer af liv, kun få meter fra lavastranden og det flotte poolanlæg Lago Martianez og den botaniske have. Masser af muligheder med restauranter og shopping lige ved hotellet. Specielt velegnet til par. Supercharmerende værelser.
 • Los Gigantes

  Hotel Be Live Experience Playa la Arena

  Kun få meter fra den sorte strand i Puerto Santiago og med en forrygende udsigt mod La Gomera er Hotel Be Live Playa la Arena en sand perle. Det er et All inclusive-hotel med masser af aktiviteter for store og små, hele hotellet er ude og inde fyldt med planter, og der ånder fred og ro. Voksen klub værelser med eksklusive faciliteter. Fremragende anmelder på tripadvisor.
 • Hotel Blue Sea Interpalace
  Puerto de la Cruz

  Hotel Blue Sea Interpalace

  Puerto de la Cruz er nok den ferieby på Tenerife, der har mest originalitet og charme med mange små spanske restauranter med lokale retter og friskfangende fisk. Hotellet ligger fredeligt i bydelen la Paz højt oppe over byen. Mulighed for tilkøb af All inclusive.
 • Los Gigantes

  Hotel Blue Sea Lagos de Cesar

  Hotellet ligger perfekt, i hyggelige Puerto de Santiago ved Los Gigantes. Der er en god lille strand midt i byen med sort lavasand, og der er fra byen en betagende udsigt mod naboøen La Gomera, hvortil der er gode udflugtsmuligheder. Et skønt hotel for hele familien med masser af underholdning.
 • Puerto de la Cruz

  Hotel Blue Sea Puerto Resort

  Over Puerto de la Cruz og ikke langt fra den botaniske have ligger Hotel Blue Sea Puerto Resort. Puerto de la Cruz oser af charme og har masser af restauranter og butikker. Blue Sea Puerto Resort er en skøn oase til en familieferie i afslappende omgivelser med masser af aktiviteter og mulighed for All inclusive.
 • Playa las Americas - Costa Adeje

  Hotel Dream Gran Tacande Spa Vitanova

  Ved den smukke sandstrand Playa del Duque i Costa Adeje ligger der en række førsteklasses, internationale hoteller og blandt dem Dream Gran Tacanda. Et skønt hotel som vil opfylde selv de mest kræsnes ferieønsker. Masser af underholdning og aktiviteter for små og store livsnydere.
 • Playa las Americas - Costa Adeje

  Hotel Dream Noelia Sur

  Hotel Dream Noelia Sur er et dejligt hotel midt i hjertet af Playa de las Americas på Tenerifes sydkyst. Gode fiskerestauranter i Los Cristianos, fine strande et par minutters gang fra hotellet og fine butiksområder i gåafstand fra hotellet. Masser af aktiviteter og underholdning. Hotellet er kun for voksne over 18 år.
 • Playa las Americas - Costa Adeje

  Hotel Vulcano

  Hotel Vulcano er et godt hotel i på Tenerife, der ligger på den bedste del af stranden Playa de las Americas nær bedste shoppingmuligheder, underholdning og fantastiske faciliteter. Flot stort poolområde med to pools.
 • Puerto de la Cruz

  La Quinta Park Suites

  Hotellet er ideelt for par og ligger smukt med panoramaudsigt over havet og Puerto de la Cruz på det nordlige Tenerife med mulighed for skønne vandreture i Orotavdalen og i området Santa Ursula. Hotellet La Quinta Park Suites har et meget stort wellnessområde, en fredfyldt have og mulighed for tilkøb af All inclusive.
 • Playa las Americas - Costa Adeje

  Malibu Park

  Malibu Park er ideelt for familier, der ønsker en prisbillig ferie. Lejlighederne lidt uden for strandområdet og nabo til vandlandet "Aquapark" i San Eugenio på Costa Adeje på Tenerifes sydkyst.
 • Playa las Americas - Costa Adeje

  Neptuno

  Neptuno er et ældre budgethotel med lejligheder i et roligt område i Costa Adeje på Tenerifes sydkyst, hvorfra der er herlig udsigt over Torviscas og mod havet.
Viser side 1 af 2 - i alt 22 hoteller på Tenerife
Denne side er udskrevet d. 28. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.