Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Los Cristianos

  • Oplev Siam Parque på Tenerife

    (Bedømt af 1 person)
    04.01.11: Netta Mølgaard
    Har været og se Siam Parque en slags badeland på Tenerife, hvor man kan går rundt med badetøl eller bikini. Man kan prøve en masse ting. f.eks "rutsje baner", med badering, og en slags strand hvor der kommer bølger, og man kan køre med badering i hele badeland med meget lav tempo :)
    Se hele rejsetippet
Oplev Siam Park ved Los Cristianos Tenerife
Rejsetips indsendt af:
Juliane Mølgaard
3953 Qeqertarsuaq Grønland
4. jan. 2011

Oplev Siam Park ved Los Cristianos Tenerife

Vi er lige kommet hjem efter 2 dejlige afslappende uger i Los Cristianos Tenerife. Den første uge alene - mig og min mand – hvor vi fejrede min 50 års fødselsdag alene… og den sidste uge sammen med vores 2 døtre og barnebarn for at vi kan holde jul sammen.
Vi boede på en feriebolig Castle Harbour med balkon, godt tilpas beliggende til stranden, byen og supermarkeder.
Vi startede dagene med at nyde det dejlige varme lyse dage med at slappe af i balkonen og slikke sol.
Så om eftermiddagen vandrer vi rundt og kigger på det mange dejlige seværdigheder i byen og ved stranden også på de nær liggende byer.
Den store "Pande"
Den store "Pande"

Restaurenten Mongolian

Om aftenen spiser vi ude eller selv lave mad. Vi besøgte flere restauranter og Restaurant Mongolian BBQ Los Cristianos var en oplevelse. Valget af menuet faldt på Buffet med 2 retter + vand eller vin. Man startede med 2 forskellige suppe som man kan vælge eller om man vil smage begge, derefter kan man vælge lige så meget af forskellige grønsager, kød og noodles og følge med i hvordan kokkene worker dem på en stor "pande" derefter flamber dem. Og man kan spise lige så meget man vil.

The Lost City
The Lost City

Siam Park

Selvom vores feriebolig har en svømmepøl og stranden ligger kun ca. 1 km fra vores feriebolig, er den store badeland Siam Park en oplevelse især når man børn med. Man kan køre med gratis bus fra CC Paserela eller Princesa Dacil hver 30. minut. Der er mange forskellige badeoplevelse, som The Dragon, Mekong Rapids, Vulcano og Giant hvor man ruster ned med badering og Mai Thai River slapper af med baderinge og driver langs "elven", Naga Racer kure ned med "kurebræt", Siam Beach hvor man kan slikke sol, Wave Palace med kæmpe bølger som kommer ca. hver 30 min. og The Lost City kun til de små folk og de elsker det. Tower of Power var for de seje, vi tør ikke at prøve... Der er flere restauranter man kan vælge. De er en dejlige behaglig sted med masser af seværdigheder som vi ikke oplever eller har, der hvor vi kom fra - Grønland.
Show med forskellige fugle
Show med forskellige fugle

Jungle Parken

Vi besøgte også Jungle Parken, hvor man kan køre med gratis bus dertil og det var også en dejlige opleve, med masser af forskellige plante og dyr. Bedst var nok showet med fuglene, der fly rundt mellem publikum. Der er restauranter vist man er sulten.

Pico Del Teide
Pico Del Teide

Spaniens højeste bjerg

På sidste dag lejer vi bil og kørte til den højeste bjerg i Spanien, Pico Del Teide på 3.718 m. Den skal man også se når man er i Tenerife. Vi nyd udsigten som minder meget vores natur i Qeqertarsuaq Disko Øen. Vejret var perfekt og lidt køligt, dejligt.
Oplev varmen

Oplev varmen

Til dem der vil opleve varmen (ca. 25-30 grader varmt) i det mørke kolde tider, skal man tage til Tenerife i december måned, er bare perfekt.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Andre sider om rejser til Tenerife


Rejser til Tenerife
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/sri-lanka/babyelefanter-og-smaa-skildpadder-brpaa-sri-lanka.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.