Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Tenerife

 • En rejsedebutants berettelser

  (Bedømt af 5 personer)
  12.09.13: Anne-Sofie Hansen
  Turen går til …

  … Tenerife!

  Min første charterrejse i mit liv gik til denne fantastiske canariske ø – og til november vender jeg tilbage.
  Se hele rejsetippet
 • Vulkanen Teide på Tenerife

  (Bedømt af 5 personer)
  Besøg Teide Nationalpark, og kom helt op på toppen af vulkanen Teide. Det er ikke kun en fantastisk smuk tur gennem nationalparken, men en hel vildt sej oplevelse at stå deroppe og kigge ud på omgivelserne, for man har det som om man er på toppen af verden.
  Se hele rejsetippet
 • tur til Tennerife

  (Bedømt af 3 personer)
  03.11.12: Bitten Pedersen
  Vi er et ægtepar som aldrig har fløjet før, så vi tog vores børn og børnebørn med en uge i efterårsferien til Tennerife, vi boede i Puerto de la cruz på hotel Masaru pænt og rent hotel, en dag besøgte vi loro park, en dejlig fugle og dyrepark vi lejede også en bil, og tog en tur til vulkanen Teide, vi shoppede på strandpromenaden, og slappede af i badelandet hvor havvandet fra atlanterhavet var inddæmmet.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Tenerife

Rejsetips af samme forfatter

Pico del Teide på Tenerife
Rejsetips indsendt af:
København
14. okt. 2010

Pico del Teide på Tenerife

Skal man til Tenerife må man ikke glemme at besøge Spaniens højeste bjerg på 3.718 meter.
Pico del Teide 3.718 m.
Pico del Teide 3.718 m.

Husk de sorte sække!

Tenerife er en dejlig ø som har et behageligt klima året rundt. Derfor kan man rejse dertil når som helst og stadig opleve nye ting hver gang. Nok det største ikon på øen, som vi besøger hver gang, er Pico del Teide som er Spaniens højeste bjerg på 3.718 meter.

Start gerne tideligt for at opleve alt den skønne natur på vejen derop. Man kan med fordel starte fra sydsiden af øen og slutte på nordsiden, da man på hjemturen bare kan tage motorvejen hjem. På sin tur derop kan man opleve at køre gennem skyerne når man når op i højderne, og pludselig kan det regne, og lige så hurtigt som det starter, havner man i et skyfrit område hvor solen er varm.

Mit bedste tip på denne tur er at man skal huske at medbringe en rulle sorte sække. Og hvorfor skal man nu det? Jo for hvis man er så heldig at være der i februar/marts/april mdr. er der med stor sandsynlighed faldet nok sne på toppen og ned af bjerget, så man kan kælke på de medbragte sorte sække. En rigtig god udflugt for hele familien. Husk dog lidt varmt tøj da kan blive lidt koldt oppe i højderne.

Aktiviteter
Bjerge, Vandreture

Kommentarer til rejsetippet om Tenerife

Giv Puerto De La Cruz en chance. Her findes alt

16/11 2010 Birger Stenalt
Min kæreste og jeg var på Tenerife med FDM i januar måned i år. Vi boede i Puerto De La Cruz, som jeg absolut helst vil bo i, da det er her, at man virkelig oplever lokalbefolkningen. Jeg taler af erfaring, fra da jeg for 40 år siden var guide for Tjæreborg. Dengang boede de fleste i Puerto. Det billede er fuldstændig vendt, da alle nu vil ned til sydkysten, hvor der nok er lidt mere solgaranti, men man siger hermed farvel til at opleve stemningen i Puerto. Her går livet lidt mere langsomt, men er man 40 + er dette langt at foretrække. Her er også væsentligt flere udflugtsmål. Loro parken, som man kan bruge flere dage i, især med børn. Byen Orotava, Icod De Los Vinos og drageblodstræet. Man må ikke glemme det betagende og til tider voldsomme naturfænomen, når Atlanterhavets bølger med voldsom kraft banker ind mod klipperne ved Lido San Telmo. Man kan stå i timevis og nyde dette, og blive vildt betaget af naturens kræfter Hele nordkysten rummer virkelig mange udflugtsmål og så er her jo tifold mere frodigt en sydpå. Den eneste ulempe er den lidt lange køretur til og fra lufthavnen. Men finder man en afgang, der passer med de lokale busser, bør dette ikke afskrække en for at finde et godt og billigt hotel i Puerto De La Cruz. Det tager en time med lokalbus at komme op til for eksempel en uges afslappende og oplevelsesrig ferie, hvor sjælen er intakt under hele ferien. De utallige restauranter serverer dejlig og veltillavet mad. Prøv de kanariske kartofler med skrdld og salt: Det er en ret, man nemt kan efterligne, når man kommer hjem til Danmark. Vi skulle have fejret jul i Puerto i år, men måtte afbestille p.g.a. sygdom, men så er der jo julen 2011.

Tenerife

11/11 2010 Elizabeth Huisman
Er lige kommet hjem fra en ferie på Tenerife. En dejlig ø. Godt at få batteriet ladet op med sol. Og god oplevelser. F.eks. Loro parken, hvor man sagtens kan være en hel dag med mange gode shows og pragtfulde blomster og dyr. El Teide er et eventyr for sig selv. Ikke kun toppen, men også naturen rund omkring vulkanen. Det er meget imponerende.

dejlig ferie

11/11 2010 finn andersen
tenerife er en rigtig dejlig ø at gæste da klimaet er godt for alle.Man kan købe vare meget billigere end andre steder. Befolkningerne er venlige og man kan altid ved køb prutte prisen lidt ned. Øen er meget frodig og mange ting at kigge på især er det en oplevelse at komme op på toppen af tide vulkanen, men kusk at tage varmt tøj på, da det er rigtig koldt på toppen
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Andre sider om rejser til Tenerife

Hoteller på Tenerife
Rejser til Tenerife
Denne side er udskrevet d. 16. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/skotland/edinburgh/en-overset-perle.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.