Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Santa Cruz

Tenerife er den største af De Kanariske Øer. Samtidig er den også en af de mest naturskønne øer i verden. Tenerife ligger ca. 300 km fra det afrikanske kontinent og ca. 1.300 km fra det spanske fastland. Øen er domineret af det gigantiske omrids af det 3.712 m høje bjerg Teide og med det som baggrund tilbyder den fantastiske vulkanø tilbyder en bred vifte af landskaber og turistoplevelser.

Største seværdigheder

Plaza de España

Plaza de España, som ligger ved havnefronten i Santa Cruz er et rigtig godt udgangspunkt for at udforske byens største attraktioner. I nærheden finder I fx kunstmuseet TEA (Tenerife Espacio de las Artes) på Avenida de San Sebastian og kirken Iglesia de Nuestra Señora de la Concepcion fra det 16. århundrede.

Palmetræsparken

Palmeparken Palmetum er den lokale botaniske have. Den ligger ned til havet og kan prale af at have den største samling af palmer i Europa. Her er mere end 3.600 træer fordelt på 1.600 forskellige arter. Utroligt men sandt så er denne frodige oase blevet opført hvor der tidligere lå en losseplads.
La Rambla

La Rambla

La Rambla er ikke at forveksle med Las Ramblas i Barcelona. Men La Rambla i Santa Cruz på Tenerife kan noget andet en den store shoppinggade. Den er nemlig en allé med en udendørs udstilling af skulpturer og her er værker af så prominente kunstnere som Miro og Henry Moore.

San Cristobal de la Laguna

San Cristobal de la Laguna var oprindeligt hovedstaden på Tenerife. Den er på UNESCO’s liste over verdenskulturarv og ligger kun ca. 8 km fra Santa Cruz. Her ligger Tenerifes ældste domkirke og universitet. La Laguna et paradis for shoppere med et hav af små eksklusive butikker.

Havn

Havn
Krydstogterne lægger til i Tenerifes vigtigste havneby Santa Cruz. Fra molen er der ca. 15-20 minutters gang ind til centrum.
Denne side er udskrevet d. 18. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/koh-samet/kantary-bay-hotel-and-serviced-apartments-rayong.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.