Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Tenerife

 • En rejsedebutants berettelser

  (Bedømt af 5 personer)
  12.09.13: Anne-Sofie Hansen
  Turen går til …

  … Tenerife!

  Min første charterrejse i mit liv gik til denne fantastiske canariske ø – og til november vender jeg tilbage.
  Se hele rejsetippet
 • Vulkanen Teide på Tenerife

  (Bedømt af 5 personer)
  Besøg Teide Nationalpark, og kom helt op på toppen af vulkanen Teide. Det er ikke kun en fantastisk smuk tur gennem nationalparken, men en hel vildt sej oplevelse at stå deroppe og kigge ud på omgivelserne, for man har det som om man er på toppen af verden.
  Se hele rejsetippet
 • tur til Tennerife

  (Bedømt af 3 personer)
  03.11.12: Bitten Pedersen
  Vi er et ægtepar som aldrig har fløjet før, så vi tog vores børn og børnebørn med en uge i efterårsferien til Tennerife, vi boede i Puerto de la cruz på hotel Masaru pænt og rent hotel, en dag besøgte vi loro park, en dejlig fugle og dyrepark vi lejede også en bil, og tog en tur til vulkanen Teide, vi shoppede på strandpromenaden, og slappede af i badelandet hvor havvandet fra atlanterhavet var inddæmmet.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Tenerife

Teide - En fantastisk oplevelse på Tenerife

Efter at have tilbragt flere dage i Tenerife må jeg sige, at øen overgik mine forventninger. Sjældent har jeg oplevet så stor en variation i natur som på Tenerife.
Jeg vil helt klart anbefale at tage en tur til vulkanen Teide, der med sine 3.718 m. rejser sig majestætisk i midten af Tenerife omgivet af nationalparken og skuer ud over hele øen. Man kan køre ca. 2350 m. op af vulkanen. Derefter kan kan tage en svævebane ca. 1.200 m. yderligere op af bjerget og komme ud og se ud over den omgivende terræn. De sidste ca. 150-200 m. kan man ikke komme op medmindre man har en særtilladelse som skal hentes fra de relevante myndigheder i Santa de la Cruz. Lige et hurtigt venligt forslag. HUSK en jakke og en varm trøje for det kan virkelig være koldt der oppe. Jeg oplevede at komme fra ca. 22 grader celsius til omkring 0.

Naturen omkring selve Teide er også meget varieret og en stor oplevelse i sig selv.

Syd for Teide er vejret mildt og meget solrig. kører man nord om Teide er det ikke ualmindeligt med væsentlig temperaturfald samtidig med at man kommer til at opleve flere skyer og nedbør og derfor også en noget grønnere vegetation end syd for.
Spækhugger show i Loro Parque
Spækhugger show i Loro Parque

Oplevelser for hele familien

Har du familien med eller selv er en barnelig sjæl der der masser af oplevelser. I Puerto de la Cruz finder du Loro Parque hvor du kan opleve noget så unikt som et spækhugger sjov. Endvidere har de også et delfinshow, søløveshow og et ret sjovt papegøjeshow. Derudover er der en masse unikke dyreoplevelser i parken.

Sydfor i byen Adeje er der hele to vandparker. Den lidt ældre Aqualand og den noget nyere Siam Park. Siam Park er med sin thailandske arkitektur meget visuelt flot og så har den nogen helt vilde vandoplevelser. Aqualand derimod har lidt flere oplevelser for de helt små sammenlignet med Siam Park,

Bedste transport på Tenerife - lej en bil

Jeg vil helt klar anbefale at man lejer en bil på Tenerife. Det er billigt og samtidigt ligger benzinprisen noget under den vi kender i Danmark.

Aktiviteter
Udflugter, Vulkaner

Kommentarer til rejsetippet om Tenerife

Også på cykkel

11/01 2013 Theis
Hvis man bare er i nogenlunde form kan jeg anbefale at tage turen på cykel, det går langsommere men oplevelsen er større, se også www.art-on.dk/ferie-rejser/tenerife/, som jeg brugte da jeg skulle afsted

Gog tur
Theis

et besøg der er noget vær.

10/01 2012 Finn Hansen
Jeg er helt enig med tips beskriveren, men vil gerne gøre en reklame for et andet atraktivt udflugtsmål, som er en oplevelse for folk i alle aldre. Tag en tur til Jungle park der kan man opleve, syntes jeg, et af de bedste falconer shows, se hvid løve, hvid tiger,papegøjer, og en masse andet for børnene.
Find adressen på aguilasjunglepark.com. Min kone og jeg besøgte parken sidste år, og vender gerne tilbage en anden gang. De har iøvrigt nogle lækre golfbaner dernede.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Shabi Ul Hassans profilside

Andre sider om rejser til Tenerife

Hoteller på Tenerife
Rejser til Tenerife
Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/9/11-memorial-i-new-york-2.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.