Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Tenerife

 • En rejsedebutants berettelser

  (Bedømt af 5 personer)
  12.09.13: Anne-Sofie Hansen
  Turen går til …

  … Tenerife!

  Min første charterrejse i mit liv gik til denne fantastiske canariske ø – og til november vender jeg tilbage.
  Se hele rejsetippet
 • Vulkanen Teide på Tenerife

  (Bedømt af 5 personer)
  Besøg Teide Nationalpark, og kom helt op på toppen af vulkanen Teide. Det er ikke kun en fantastisk smuk tur gennem nationalparken, men en hel vildt sej oplevelse at stå deroppe og kigge ud på omgivelserne, for man har det som om man er på toppen af verden.
  Se hele rejsetippet
 • tur til Tennerife

  (Bedømt af 3 personer)
  03.11.12: Bitten Pedersen
  Vi er et ægtepar som aldrig har fløjet før, så vi tog vores børn og børnebørn med en uge i efterårsferien til Tennerife, vi boede i Puerto de la cruz på hotel Masaru pænt og rent hotel, en dag besøgte vi loro park, en dejlig fugle og dyrepark vi lejede også en bil, og tog en tur til vulkanen Teide, vi shoppede på strandpromenaden, og slappede af i badelandet hvor havvandet fra atlanterhavet var inddæmmet.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Tenerife

Tenerife i juli - Tedie, Loro parken og Aqualand med Delfiner.
Rejsetips indsendt af:
Tanja Hansen
Billund
5. aug. 2011

Tenerife i juli - Tedie, Loro parken og Aqualand med Delfiner.

Der er mange, der mener at Tenerife er stedet man tager hen når der er koldt i Danmark. Det er sådan man kender de Canariske øer.
Men vi kan klart anbefale Tenerife syd - Playa de las Americas i juli måned. Vi havde i februar købt billige flybilletter direkte fra Billund og fandt senere en 3 værelset lejlighed privat, med 2 soveværelser. Samlet pris for 2 voksn og 2 børn under 16.000 kr i uge 27 + 28 for fly og lejlighed.

Der er masser at se og opleve på Tenerife, blandt andet Spaniens højeste bjerg Teide, Papegøje parken - Loro park i Nord , med Spækhugger show og papegøje show - og Siam Park som er det nye store vand land i syd. Dog skal huske, at der ikke er meget i Siam park til børn der er under 120 cm, så det vi være spild af 35 EUR pr person, at tage derud med små børn.

Vi tog derfor ud i det lidt mere slidte Aqualand, men fik fuld valuta for pengene. Der er nemlig dagligt Delfin show som var helt fantastisk. Det var samtidigt vores datter Annes 7 års fødselsdag, så hun skulle have lov til at røre en Delfin. Det kostede 20 EUR, men så får man det skønne billede i en bog, der fortæller om delfiner liv. Helt unik oplevelse, hun ikke lige glemmer. Vil man vide mere om delfiner, kan man for 47 EUR få en lektion ved poolen, med fødder og hænder i vandet , mens trænerne fortæller om disse skønne dyr.

Kanon vejr 30-35 grader, men en varme alle kan holde ud. Vi kommer tilbage ....

Underholdning
Øer
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Andre sider om rejser til Tenerife

Hoteller på Tenerife
Rejser til Tenerife
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.