Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Tenerife

 • En rejsedebutants berettelser

  (Bedømt af 5 personer)
  12.09.13: Anne-Sofie Hansen
  Turen går til …

  … Tenerife!

  Min første charterrejse i mit liv gik til denne fantastiske canariske ø – og til november vender jeg tilbage.
  Se hele rejsetippet
 • Vulkanen Teide på Tenerife

  (Bedømt af 5 personer)
  Besøg Teide Nationalpark, og kom helt op på toppen af vulkanen Teide. Det er ikke kun en fantastisk smuk tur gennem nationalparken, men en hel vildt sej oplevelse at stå deroppe og kigge ud på omgivelserne, for man har det som om man er på toppen af verden.
  Se hele rejsetippet
 • tur til Tennerife

  (Bedømt af 3 personer)
  03.11.12: Bitten Pedersen
  Vi er et ægtepar som aldrig har fløjet før, så vi tog vores børn og børnebørn med en uge i efterårsferien til Tennerife, vi boede i Puerto de la cruz på hotel Masaru pænt og rent hotel, en dag besøgte vi loro park, en dejlig fugle og dyrepark vi lejede også en bil, og tog en tur til vulkanen Teide, vi shoppede på strandpromenaden, og slappede af i badelandet hvor havvandet fra atlanterhavet var inddæmmet.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Tenerife

Tenerife - Skøn og lækker mad til en god pris!
Rejsetips indsendt af:
BirgitteFrøhling
Frederiksværk
24. april 2011

Tenerife - Skøn og lækker mad til en god pris!

Min familie og jeg har været på ferie på Tenerife i påsken, hvor vi spiste ude hver dag. Efter flere knap så gode middage på forskellige restauranter, fandt vi Cordon Rojo restaurant C/Londres L No 27, CC Playa Fanabe 38660, Costa Adeje Tenerife.
Vi spiste med vores venner og vi bestilte alle forskelligt mad. Alt maden var super lækkert og selvom portionerne ikke så store ud blev vi alle mætte. Det kan varmt anbefales at spise der. God betjening af spansk personale. Bon appetit!

Spis ikke mexikansk i Costa Adeje!

Vi ønskede at spise mexikansk på voes ferie på Tenerife. Men det skulle vi aldrig have gjort! Uforskammet serveringspersonale som ikke ville give os ret i at de havde taget fejl i vores bestilling. De vrissede af os, samt da vi fortalte at en af de retter vi havde bestilt ikke var rigtig, tog de den forkerte menu ud og hældte chili sause ud over og hvorefter gav de udtryk for de havde lavet den rigtige menu. Da vi andre modtog vores mad var det kold mad vi fik. Aldrig mere vil jeg spise på denne restaurant! Desuden var det dyrt! Den ligger på strand promenaden i Costa Adeje.

Restauranter
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Andre sider om rejser til Tenerife

Hoteller på Tenerife
Rejser til Tenerife
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/billeje/billeje/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.