Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Tenerife

 • En rejsedebutants berettelser

  (Bedømt af 5 personer)
  12.09.13: Anne-Sofie Hansen
  Turen går til …

  … Tenerife!

  Min første charterrejse i mit liv gik til denne fantastiske canariske ø – og til november vender jeg tilbage.
  Se hele rejsetippet
 • Vulkanen Teide på Tenerife

  (Bedømt af 5 personer)
  Besøg Teide Nationalpark, og kom helt op på toppen af vulkanen Teide. Det er ikke kun en fantastisk smuk tur gennem nationalparken, men en hel vildt sej oplevelse at stå deroppe og kigge ud på omgivelserne, for man har det som om man er på toppen af verden.
  Se hele rejsetippet
 • tur til Tennerife

  (Bedømt af 3 personer)
  03.11.12: Bitten Pedersen
  Vi er et ægtepar som aldrig har fløjet før, så vi tog vores børn og børnebørn med en uge i efterårsferien til Tennerife, vi boede i Puerto de la cruz på hotel Masaru pænt og rent hotel, en dag besøgte vi loro park, en dejlig fugle og dyrepark vi lejede også en bil, og tog en tur til vulkanen Teide, vi shoppede på strandpromenaden, og slappede af i badelandet hvor havvandet fra atlanterhavet var inddæmmet.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Tenerife

Rejsetips af samme forfatter

Tip til Tenerife
Rejsetips indsendt af:
Østerbro
23. maj 2011

Tip til Tenerife

Jeg har fire gange inden for de sidste år været med min familie på Tenerife og elsker den ø, da den har meget mere at byde på end traditionel charterferie.
Lej en bil og tag på opdagelse på øen – der er masser at se.
Teide - og fantastisk udsigt over skyerne
Teide - og fantastisk udsigt over skyerne

Besøg Teide – et must

Teide er en vulkan midt på Tenerife som er over 3,7 kilometer høj – den er bare så smuk. Man kommer let derop ad gode veje fra alle steder på øen. Fra cirka 2 kilometers højde kører en svævebane til toppen og det kan absolut anbefales at tage den. Kom tidligt, da der godt kan være kø. Der er en vidunderlig udsigt helt fra toppen. Teide er absolut en af Europas største natur attraktioner.

Glem Santa Cruz – tag i stedet til La Laguna

Den officielle hovedstad hedder Santa Cruz, men den er blot en normal storby. Besøg i stedet den gamle hovedstad La Laguna, som ligger lidt inde i landet. Her er en meget hyggelig gammel bymidte fra kolonitiden og den er på ingen måde overrendt af turister – men en rigtig spansk by. Vi har flere gange spist på Osteria da Andrea lige ved kirken i bymidten. Book evt. hotel her et par dage, og mærk den lokale stemning. "Ostería da Andrea" Calle Deán Palahí, 26. La Laguna

Masca – den smukke by i bjergene

Et andet must når man besøger Tenerife er den lille by Masca – den ligger smukt på en bjergside med flot udsigt til havet – der er de smukkeste snoede bjergveje derop. De fleste vælger at køre op fra Santiago del Teide og samme vej tilbage igen. Det kan dog anbefales at fortsætte gennem Masca og til Buenavista del Norte. Her ikke så mange turister og en meget flot vej. Ved at forsætte gennem Buenavista del Norte, kan man finde en lille restaurant helt ude til havet ved golfbanen og den lokale svømmehal (Piscina Municipal) – her kan man få en god frokost med den smukkeste udsigt, man kan forestille sig (sid udenfor om muligt) Restaurante El Burgado, Playa Las Areanas – 922 12 78 31.
Stranden ved San Andres
Stranden ved San Andres

Urskov på Anaga halvøen

Et andet oplagt mål for en dagsudflugt i bil, er den nordlige halvø. Her er klimaet meget frodigt, og der er gamle smukke skove. Start med frokost på en fiskerestaurant i San Andres og evt. en badetur på den fine sandstrand nord for byen. Kør herefter op i bjergene, hvor man kommer helt op på toppen. Kør lidt mod Lomo del las Bodegas og stop ved et mintgrønt hus – her kan man se havet til begge sider og det er fantastisk flot. Kør herfra tilbage til La Laguna, hvor man kører oppe på bjergryggen – og det bedste er, at der ikke kommer ret mange turister her. Fisk på Restaurante Marisqueria – C./ Digue 23

Restauranter i Playa De Las Americas

Der er rigtigt mange dårlige steder at spise i denne turist magnet – vi har dog fundet et respektablet sted, som byder på god mad og stemning. Meson Castellano – byder på typisk spansk med – start med deres tapas, og derefter deres lam – det møreste jeg nogenside har fået. Husk at bestille bord – meget populært og en del lokale gæster. Meson Castellano – Residence el Caminson 922 79 63 05 Jeg kan også anbefale La Rana (ligger ved Parque del Santiago 4) – god international mad og super søde tjenere – specielt hvis man har børn med – prøv at spørge om I kan sidde inden for.

Kommentarer til rejsetippet om Tenerife

Tenerife holder :-)

18/12 2012 Peter skovgaard
Jeg er fuldstændig enig, Jeg vender også tilbage til Tenerife gang på gang her er et link til en anden god artikkel om tenerife www.art-on.dk/ferie-rejser/tenerife/
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Andre sider om rejser til Tenerife

Hoteller på Tenerife
Rejser til Tenerife
Denne side er udskrevet d. 24. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.