Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Tenerife

 • En rejsedebutants berettelser

  (Bedømt af 5 personer)
  12.09.13: Anne-Sofie Hansen
  Turen går til …

  … Tenerife!

  Min første charterrejse i mit liv gik til denne fantastiske canariske ø – og til november vender jeg tilbage.
  Se hele rejsetippet
 • tur til Tennerife

  (Bedømt af 3 personer)
  03.11.12: Bitten Pedersen
  Vi er et ægtepar som aldrig har fløjet før, så vi tog vores børn og børnebørn med en uge i efterårsferien til Tennerife, vi boede i Puerto de la cruz på hotel Masaru pænt og rent hotel, en dag besøgte vi loro park, en dejlig fugle og dyrepark vi lejede også en bil, og tog en tur til vulkanen Teide, vi shoppede på strandpromenaden, og slappede af i badelandet hvor havvandet fra atlanterhavet var inddæmmet.
  Se hele rejsetippet
 • Nationalparken Caldera de Taburiente på La Palma

  FDM travel Webredaktør
  (Bedømt af 3 personer)
  03.05.12: Kristine
  La Palma er et idyllisk sted og den grønneste af De Kanariske Øer. Overalt på øen findes der enestående natur. Med et væld af økologisk landbrug og smukke landskaber, er det ikke mærkeligt at UNESCO har udpeget øen til biosfærereservat.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Tenerife

Vulkanen Teide på Tenerife
Rejsetips indsendt af:
København
13. dec. 2012

Vulkanen Teide på Tenerife

Besøg Teide Nationalpark, og kom helt op på toppen af vulkanen Teide. Det er ikke kun en fantastisk smuk tur gennem nationalparken, men en hel vildt sej oplevelse at stå deroppe og kigge ud på omgivelserne, for man har det som om man er på toppen af verden.
Det sidste stykke op til vulkanens top, sker med en gondol, og det er lidt skræmmende at være presset sammen i sådan en med ca. 20 andre mennesker, mens den langsomt bevæger sig næsten lodret op af den stejle klippeside. Men som sagt er det også en helt fantastisk oplevelse, når man så kommer op over sky-laget, og verden bare er blå og hvid.
Højeste punkt

Højeste punkt

"Teide er Spaniens højeste punkt og samtidig det højeste punkt i Atlanterhavet og det trettendehøjeste bjerg i EU (det højeste heraf, der ikke ligger i Alperne). Den er verdens tredjehøjeste ø-vulkan, og skønt den ikke har haft udbrud i hundrede år, regnes den fortsat for aktiv. " - Wikipedia.

Det er en super fed oplevelse, og kan varmt anbefales. Husk dog at tage derop i god tid, da det tiltrækker rigtig mange turister, og der kan være lang kø til gondolaerne. :-)

Aktiviteter
Nationalparker, Vulkaner
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Andre sider om rejser til Tenerife

Hoteller på Tenerife
Rejser til Tenerife
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/chiang-rai/koer-selv-ferie.-koer-selv.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.