Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Valencia

Læs mere om rejser til Valencia

Fallas i Valencia
Rejsetips indsendt af:
Alice Isgreen
Ganløse
14. dec. 2013

Fallas i Valencia

En forårs tur til Valencia.
Valencia er en stor by der er flot resturet, man kan opleve de gamle smalle gader og helt nye områder især den gamle flod som er meget specielt, med flotte bygnings værker, helt anderledes.
Fallas er fra d. 17 til d. 19 marts, men i ugen op til ser man de mange flotte figur blive monteret på byens pladser. det er håndværk der er flot at følge. Man oplever mange i flotte nationaldragte, der bærer blomster gennem byen, byen er i fest humør og der er larm og musik hele døgnet. Kl.14 bliver der fyret kanonslag af det larmer og om aften er der et meget stort fyrværkeri da Valencia også er kendt som fyrværkeri byens mester. Dt hele slutter med at alle figurene bliver brændt af i rækkefølge. Den næssidste er den der er blevet nr. 1 os til sidst mødes alle de mange tusinder af mennesker på rådhuspladsen til et kæmpe fyrværkeri få ca. 15 min. der sætter ild til figuren. når den er brandt ned er festen slut og folk går hjem.
se mere på
/www.fallasfromvalencia.com/

God tur og hilsen Alice Isgreen
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Valencia

Hoteller i Valencia
Rejser til Valencia
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.