Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Valencia

 • Fallas i Valencia

  14.12.13: Alice Isgreen
  En forårs tur til Valencia.
  Valencia er en stor by der er flot resturet, man kan opleve de gamle smalle gader og helt nye områder især den gamle flod som er meget specielt, med flotte bygnings værker, helt anderledes.
  Se hele rejsetippet
 • Valencia i Spanien - vakker by for rekreasjon

  (Bedømt af 2 personer)
  17.09.10: Wenche Bø Lunde
  Valencia er en utrolig sjarmerende by. Pittoresk. Nydelige, eldre bygninger, flotte uteplasser, gode handlegater og kun 20 minutter til stranden. Valencia har alt!
  Se hele rejsetippet
 • Lej en bil, spar penge på opholdet

  (Bedømt af 2 personer)
  11.09.10: Monika
  Når du lejer en lejlighed, så kan du snildt leje i byer der ligger udenfor dit bestemmelsessted. Lej en bil, så får du også mulighed for at køre på eventyr i oplandet.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Valencia

Rejsetips af samme forfatter

 • Miniatur Wunderland i Hamburg

  (Bedømt af 6 personer)
  02.05.13: Trine
  Hamburg er en fantastisk by. Den er et oplagt mål til en forlænget weekend, for den ligger så tæt på. Udover shopping i Weltklasse i alle de store arkader og passager rundt omkring i Alster-kvarteret og de andre kvarterer så som Schanzenviertel, så er der også en masse gode ting at se, som du måske ikke lige havde regnet med. En af disse er for eksempel Miniatur Wunderland.
  Se hele rejsetippet
 • Vandfald ved Algar på Costa Blanca

  (Bedømt af 6 personer)
  05.04.13: Trine
  Jeg har holdt ferie på Costa Blanca i rigtig mange år, og alligevel er der stadig ting, jeg endnu ikke har set. Da jeg var der i påsken 2013, fik jeg for først gang set vandfaldet Les Fonts d’Algar lidt uden for Callosa d’en Sarriá, ca 15 km fra Benidorm.
  Se hele rejsetippet
 • Weekendtur til Flensborg og Lyksborg

  (Bedømt af 13 personer)
  18.03.13: Trine
  Overvejer du en lille weekendtur syd for grænsen, kan jeg varmt anbefale Strandhotel Glückburg. Jeg var på en lille venindetur i marts 2013, og vi var begge enige om at, hotellet og beliggenheden er helt i top.
  Se hele rejsetippet
Mercado Central i Valencia
Rejsetips indsendt af:
Trine
København
1. maj 2012

Mercado Central i Valencia

Når du besøger Valencia, må du endelig huske at gå en tur i markedshallen, Mercado Central.
Kuplen midt i hallen
Kuplen midt i hallen

Lige når man kommer ind i hallen, bliver man i første omgang overvældet af støjniveauet. Her er fyldt med mennesker, der snakker og sludrer og handler. I næste omgang bliver man overvældet af farverne, duftene og det fantastisk flotte udvalg.

Her fås alt hvad hjertet begærer: frugt og grønt, kød og fisk, skinker og ost, krydderier og oliven og meget mere. Alle sanser kommer på overarbejde, og det er en fantastisk oplevelse. Alt ser fuldstændig fantastisk ud, friskt, lækkert og indbydende.
Skinke i lange baner
Skinke i lange baner

Markedet har til huse i en bygning fra omkring 1915 med godt lys, højt til loftet og udsmykning med fine kakler og mosaikker. Midt i hallen er der en kuppel, der giver hele konstruktionen en lethed.

Der god plads mellem standene, som der vist nok er omkring 1000 af, men her er også rigtig mange mennesker. Der er selvfølgelig en del turister, men der er endnu flere lokale, der køber ind til de daglige måltider.

Markedet ligger på Plaza del Mercado i den gamle bydel, og der åbent mandag-lørdag hver formiddag mellem kl. 7.30 og 14.30. Rundt om markedet ligger cafeer og barer, der tilbyder mad og drikke, men I kan evt overveje at krydse vejen Placa del Mercado og gå ned til pladsen Placa del Doctor Collado (gå fx ad Calle de Ercilla ved Bar Central), hvor der er lidt mere fredeligt og hyggeligt og man kan sidde i platantræernes skygge med sin boccadillo og cortado.

Shopping
Markeder
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Valencia

Hoteller i Valencia
Rejser til Valencia
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/fuerteventura/barcelo-fuerteventura-thalasso-spa.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.