Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Sri Lanka
Rundrejse med dansk rejseleder

Rejser til Sri Lanka

Er du frisk på en eventyrlig rejse? Sri Lanka er et super spændende bekendtskab med en overvældende smuk natur, de smukkeste strande, et fantastisk dyreliv, gammel kultur og en lokalbefolkning der byder velkommen med et stort smil. Få det hele med på en rundrejse i Sri Lanka.

Ferieparadis i Det Indiske Ocean

De seneste år har flere og flere fået øjnene op for Sri Lankas overflødighedshorn af smukke landskaber, stejle bjerge, frodige skove, brede sandstrande og brusende vandfald.

Overalt venter dig store oplevelser fra gammel kultur med glemte paladser, hvide stupaer og Buddha-statuer, der rejser sig over trægrænsen, te- og krydderiplantager, som blandes med smukke nationalparker og et spændende dyreliv. Dette sammen med øens imødekommende indbyggere, danner rammen om et sandt ferieparadis i det varme Indiske Ocean.

Colombo - et historisk vingesus fra kolonitiden

Colombo - en super spændende hovedstad
Din rejse til Sri Lanka starter i Colombo, hvor den internationale lufthavn ligger. Colombo er en spændende hovedstad, du nemt kan bruge et par dage i. Hovedstaden byder på historiske monumenter, koloniarkitektur, fine restauranter, shopping og strande.

Du vil hurtigt se, at byens arkitektur er historisk påvirket fra den portugisisk, hollandsk og britisk kolonitid. Den britiske indflydelse er specielt synlig i de statslige bygninger, der ligger i Fort-området.

Du bør besøge Pettah, der er en fascinerende og travl markedsplads, hvor hvert afsnit af basaren sælger sit eget speciale, lige fra fødevarer til sko og guld.

Galle Face Green ved havet er, hvor de lokale samles i weekenden for at nyde den kølige brise fra Det Indiske Ocean, holde picnic og nyde en spadseretur langs promenaden. Her find du og det fashionable og historiske Galle Face Hotel, hvorfra er en smuk udsigt over havet. I nærheden finder du templer, moskeer, kirker og spisesteder af alle slags.

Colombo er også din indgangsport til resten af Sri Lanka.

Bentota – kokospalmer og strandliv

Bentota - lækker strand
Bentota er et godt bud, hvis du er til strand og daseferie. Bentota ligger kun 64 km syd for Colombo, på den sydvestlige kyst af Sri Lanka. Bentota Beach er det primære strandområde på sydvestkysten og her finder du de skønne, brede sandstrande med hoteller, restauranter og butikker.

Det grønne landskab omkring floden Bentara og de høje kokospalmer indbyder til strandliv og afslapning. Du kan krydre opholdet med snorkling, dykning, sejlads eller måske dybhavsfiskeri. Der er masser af vandsportsaktiviteter.

Det grønne landskab omkring floden Bentara og de høje kokospalmer indbyder til strandliv og afslapning. Du kan krydre opholdet med snorkling, dykning, sejlads eller måske dybhavsfiskeri. Der er masser af vandsportsaktiviteter.

Hikkaduwa – koraller og smukke strande

Lækker sandstrand ved Hikkaduwa
Bare ca. 30 km syd for Bentota, ligger den lille hyggelige kystby Hikkaduwa. Denne lille kystby var den første af Sri Lankas smukke strande, der i 1960’erne blev opdaget af turister. Her kan du snorkle og dykke i det krystalklare vand og opleve de smukke koraller, der er den helt store attraktion.

Rejser du med børn er Hikkaduwa Beach perfekt. Stranden er pæn og bred, og svømning er sikker. Både med glasbund sejler ud til koralrevet. Her kan du beundre det imponerende koralrev med eksotiske fisk og havskildpadder også uden at blive våd.

Der er en dejlig afslappet stemning langs stranden og vejene, hvor du kan finde masser af små lokale butikker og markeder, som bl.a. sælger masker, smykker, batik og krydderier.
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/milano/aktiviteter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.