Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Sri Lanka

 • De hvide smils ø

  (Bedømt af 15 personer)
  Sri Lanka har alt. En venlig befolkning, fantastisk klima, kridhvide strande, vidunderlig natur, gammel kultur, et spændende køkken og meget lave priser. Så hvorfor er paradisøen ikke overrendt som fx Thailand? Måske fordi den lidt sværere at angribe på egen hånd.
  Se hele rejsetippet
 • Dejlige dage og suveræn surfing på Sri Lanka

  (Bedømt af 4 personer)
  14.08.13: Lotte Kaa Andersen
  De bedste rejseoplevelser har jeg tit haft ved at lytte til personlige anbefalinger - opholdet på Bougainvillea Retreat var en af de anbefalinger. Vi ankommer fra Colombo efter at have kørt fire-fem timer gennem travl storby, bittesmå byer og landskaber med templer, te- og bananplantager.
  Se hele rejsetippet
 • Håndfodring af havskilpadder - Sri Lanka

  (Bedømt af 6 personer)
  16.03.13: jens andersen
  I badebyen Hikkadsuwa på sydvestkysten er der mulighed for at fodre store havskilpadder der kommer ind om morgenen og forventer en godbid!
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Sri Lanka

Billige overnatninger på Sri Lanka
Rejsetips indsendt af:
Jane Riis Frandsen
Skive
8. okt. 2009

Billige overnatninger på Sri Lanka

Hvis man vil rejse billigt i Srilanka er det en god ide at have en lagen og dynebetræk med, nemt at få tørt efter at have ligget ved stranden og badet samt slikket sol, nemt at ryste sandet af.

Behageligt at have med til billige overnatninger o.s.v.

Hvis man vil rejse billigt i Srilanka er det en god ide at have en lagen og dynebetræk med, nemt at få tørt efter at have ligget ved stranden og badet samt slikket sol, nemt at ryste sandet af.
Desuden er det meget rart at have med hvis, man vil bo billigt, da der er mange billige så nogenlunde gode guesthaus på SriLanka men det er ikke alle der kan leve op til vores ønske om hygiejne, og så er det dejligt at ligge på sit eget lagen og gemme sig i sit dynebetræk når man skal sove, samt det fylder ikke ret meget i tasken,
Ligeså så husk at medbringe toilet papir, og hårschampo, så har du altid noget du kan gøre bare lidt rent med eks. på toilettet.
Det kan kun anbefales at rejse til dette smukke land, man kan ikke finde en større paradis på jorden, befolkningen er bare venlige. og der er alt at se, strand vand, bjerge,palmer, ja alt hvad man kan fantasere om findes der.
Husk solcreme, og lad vær med at blive kølet formeget ned af airconditionen, da det kan give forkøelser, men nyd varmen.

Overnatninger
Praktiske tips
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Sri Lanka

Hoteller på Sri Lanka
Rejser til Sri Lanka
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.