Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Colombo

Sri Lanka er en guldgrube af oplevelser, enestående smuk og frodig natur, et rigt dyreliv, stemninger, et venligt folk, farver, dufte og skønne sandstrande. Landet er en lille selvstændig perle i Det Indiske Ocean, lidt som en sød lillebror til det mere kaotiske Indien. Colombo har været Sri Lankas hovedstad siden 1948, hvor landet blev uafhængigt fra det britiske imperium.

Største seværdigheder

Pinnawela Elefantbørnehjem

Siden 1975 har den 10 hektar store skov Pinnawela ydet beskyttelse for forældreløse og truede elefanter. Her kan I se, hvordan dyrene bliver fodret og badet og nyder godt af lidt omsorg.
Nationalmuseet i Colombo

Nationalmuseet i Colombo

På nationalmuseet i Colombo er der udstillet tusindvis af oldtidsminder, malerier og manuskripter. Udstillingerne er i forskellige gallerier i den smukke, italienskinspirerede bygning fra 1877.
Det buddhistiske tempel Asokaramaya

Det buddhistiske tempel Asokaramaya

Man kan let blive narret af templet Asokaramayas beskedne ydre. Templet blev opført i 1870'erne og indenfor kan I se de udsøgte og overdådige vægmalerier, der er pragteksempler på buddhistisk kunst i begyndelsen af det 20. århundrede.
Pettahmarkedet

Pettahmarkedet

Det farverige og livlige udendørs Pettahmarked i hjertet af Colombo ligger ved den stribede Røde Moske. Det er et vidunderligt sted at gå en tur og ose mellem de hundreder af stande med lokale delikatesser og håndlavede souvenirs.

Havn

Havn
Krydstogterne lægger til ved Queen Elisabeth-molen. Molen ligger ca. 15 minutters kørsel fra Colombos centrum.
Denne side er udskrevet d. 18. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/highway-1/fra-san-francisco-til-los-angeles-eller-omvendt.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.