Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Pas- og visumregler for Sri Lanka

Her finder du de gældende pas- og visumregler for danske statsborgere, der skal rejse til Sri Lanka.

Pas og visumregler

  • Visumpligt.
  • Turistvisum indtil 30 dage kan udstedes ved indrejse. Kræver forudgående ETA-registrering. Se mere her
  • Passet skal være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed.
  • Forretningsvisum kræver invitation.
  • Danske forlængede pas anerkendes.
  • Danske provisoriske pas anerkendes både ved ind- og udrejse. Der kræves stempel fra immigrationsmyndighederne ved udrejse på et dansk provisorisk pas.
  • EU-nødpas anerkendes både ved ind- og udrejse.

Udenlandske statsborgere, herunder personer med dansk flygtningepas eller fremmedpas, opfordres til at søge oplysning ved en ambassade eller et konsulat for det land, de ønsker at besøge, da visumreglerne for oprindelseslandets statsborgere kan være gældende. Srilankanske statsborgere med dansk fremmedpas kan risikere problemer ved indrejse i og udrejse fra Sri Lanka.

Udenrigsministeriet bestræber sig på, at oplysningerne på hjemmesiden er opdaterede, korrekte og dækkende. Udenrigsministeriet kan imidlertid ikke drages til ansvar for eventuelle problemer opstået i forbindelse med ind- og udrejse uanset oplysningerne på hjemmesiden.

Det er dit eget ansvar at sikre, at du overholder et andet lands ind- og udrejseregler. Det er landets myndigheder, som fastlægger ind- og udrejsereglerne for landet, og det er dem, der kan afgøre, om du opfylder kravene. Derfor anbefales det, at du kontakter det pågældende lands myndigheder forud for din rejse for bl.a. at sikre, at dit pas er gyldigt, og at du opfylder evt. visumkrav. Sådanne oplysninger kan du bl.a. få fra en ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til.

Kilde: Udenrigsministeriet, november 2016

Denne side er udskrevet d. 23. maj 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/aktiviteter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.