Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Pas- og visumregler for Sri Lanka

Her finder du de gældende pas- og visumregler for danske statsborgere, der skal rejse til Sri Lanka.

Der er visumpligt for rejser til Sri Lanka. Turistvisum indtil 30 dages ophold kan opnås via ETA-registrering på www.eta.gov.lk/slvisa/

Forretningsvisum kræver en invitation fra samarbejdspartner i Sri Lanka. Dette gælder for danske pas inkl. danske forlængede pas.
 
  • Passet skal være gyldigt minimum 6 måneder ud over opholdets varighed i Sri Lanka.
     
  • Danske provisoriske pas accepteres ved både ind- og udrejse. Der kræves stempel fra immigrationsmyndighederne ved udrejse på dansk provisorisk pas.
     
  • Børn indskrevet i forældres pas kan ikke få indrejse men skal være i besiddelse af eget pas.
     
  • For ophold over 30 dage gælder stadig visumpligt, dette kan søges med op til 90 dages ophold.

Da reglerne kan ændre sig med kort varsel, anbefales det, at der altid søges oplysning om gældende pas- og visumregler ved landets ambassade.
Denne side er udskrevet d. 24. juni 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.