Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Sri Lanka

 • De hvide smils ø

  (Bedømt af 15 personer)
  Sri Lanka har alt. En venlig befolkning, fantastisk klima, kridhvide strande, vidunderlig natur, gammel kultur, et spændende køkken og meget lave priser. Så hvorfor er paradisøen ikke overrendt som fx Thailand? Måske fordi den lidt sværere at angribe på egen hånd.
  Se hele rejsetippet
 • Dejlige dage og suveræn surfing på Sri Lanka

  (Bedømt af 4 personer)
  14.08.13: Lotte Kaa Andersen
  De bedste rejseoplevelser har jeg tit haft ved at lytte til personlige anbefalinger - opholdet på Bougainvillea Retreat var en af de anbefalinger. Vi ankommer fra Colombo efter at have kørt fire-fem timer gennem travl storby, bittesmå byer og landskaber med templer, te- og bananplantager.
  Se hele rejsetippet
 • Håndfodring af havskilpadder - Sri Lanka

  (Bedømt af 6 personer)
  16.03.13: jens andersen
  I badebyen Hikkadsuwa på sydvestkysten er der mulighed for at fodre store havskilpadder der kommer ind om morgenen og forventer en godbid!
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Sri Lanka

tid til bad
Rejsetips indsendt af:
Birgitte Wijenayaka
Hjørring
18. dec. 2008

Pinnawala elefantbørnehjem på Sri Lanka

Elefant børnehjemmet i Pinnawala er et sted hvor man kommer helt tæt på disse store vidunderlige dyr, så hvis du elsker dyr, er dette bestemt et besøg værd.

Beliggenheden

Pinnawala ligger ca. 90 km fra Colombo og er på vejen til Kandy, som bestemt også er et besøg værd. Vi tog først turen til Pinnawala, hvor vi besøgte elefantbørnehjemmet, hvorefter vi tog til Kandy og blev nogle dage(bla. kan man se traditionel dans, et berømt tempel og besøge teplantager i Kandy).

Men selvom 90 km ikke regnes for ret meget, er det en lang tur. Mest pga. den store trafik og at nogle af vejene er meget dårlige, men også fordi man bliver standset ved nogle check points hvor politiet checker ens papirer. Dette er grundet situationen i Sri Lanka i øjeblikket. Men det skal dog ikke være en hindring for at tage af sted. Vi havde ingen problemer og oplevede ingen som helst uroligheder. Det eneste man skal holde sig fra er at besøge det nordlige Sri Lanka.

Man kan vælge enten at tage bussen eller leje en bil med chauffør for at komme dertil. Det sidste er at foretrække, da busserne for det meste er overfyldte. At køre selv kan ikke anbefales, da trafikken er meget anderledes end her, og det er faktisk ligeså dyrt at leje en bil uden chauffør som med.
Pinnawala

Pinnawala

Mange har måske set elefantbørnehjemmet i fjernsynet, og det er en virkelig stor oplevelse at se i virkeligheden. Et rigtig godt sted for børnefamilierat tage hen. Det blev oprettet i 1972 og det er primært frivillige der arbejder der. Der er omkring 70 elefanter som er taget ind fordi de er blevet moderløse, såret eller mishandlet.

Man færdes frit blandt elefanterne. Man kan få lov til at prøve at fodre en baby elefant og hjælpe med at bade elefanterne.

Der fodres omkring kl 9.00 og 13.00 og elefanterne bades ved en nærliggende flod kl. 10.00 og igen kl. 14.00. Det er bare et sted der må besøges.

Seværdigheder
Elefanter
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Sri Lanka

Hoteller på Sri Lanka
Rejser til Sri Lanka
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/korfu/daskalos-studios.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.