Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Sri Lanka

 • De hvide smils ø

  (Bedømt af 15 personer)
  Sri Lanka har alt. En venlig befolkning, fantastisk klima, kridhvide strande, vidunderlig natur, gammel kultur, et spændende køkken og meget lave priser. Så hvorfor er paradisøen ikke overrendt som fx Thailand? Måske fordi den lidt sværere at angribe på egen hånd.
  Se hele rejsetippet
 • Dejlige dage og suveræn surfing på Sri Lanka

  (Bedømt af 4 personer)
  14.08.13: Lotte Kaa Andersen
  De bedste rejseoplevelser har jeg tit haft ved at lytte til personlige anbefalinger - opholdet på Bougainvillea Retreat var en af de anbefalinger. Vi ankommer fra Colombo efter at have kørt fire-fem timer gennem travl storby, bittesmå byer og landskaber med templer, te- og bananplantager.
  Se hele rejsetippet
 • Håndfodring af havskilpadder - Sri Lanka

  (Bedømt af 6 personer)
  16.03.13: jens andersen
  I badebyen Hikkadsuwa på sydvestkysten er der mulighed for at fodre store havskilpadder der kommer ind om morgenen og forventer en godbid!
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Sri Lanka

82 år og meget smilende
Rejsetips indsendt af:
København S
1. okt. 2010

Sikkerhed på Sri Lanka

Ved rejse til dejlige Sri Lanka er der nogle sikkerheds regler man bør overholde.
Typisk smilende ansigt
Typisk smilende ansigt

Sikkerhed på Sri Lanka

Ved besøg af den usandsynligt smukke, kultur rige, gæstfrie og tempereret ø Sri Lanka er der visse ting, som man bør skrive sig bag ørerne.Nu er jeg ikke den person, der booker en rejse via et rejseselskab med rejse guide inkluderet osv. Jeg foretrækker at ordne rejsen selv, og da mit job består i at rejse rundt på de fleste steder af kloden, kommer jeg vidt omkring.Sri Lanka har jeg været nogle gang rent professionelt, og jeg har måtte forlænge mit ophold der grundet jeg ønskede at udforske øen og dens gæstfrihed. En yderst vigtig ting, at skrive sig bag øret ved besøg af øen, er, at sikre sig en chauffør til at varetage al kørsel. En chauffør er til at betale og de kender samtidig en masse til de forskellige steder, der er værd at besøge + en masse ekstra info. Sri Lanka er - på trods af gæstfriheden - også omgivet af selvjustits i stor stil. Dette gælder også ved færdselsuheld, og sandsynligheden for at blive involveret i et færdselsuheld som turist på Sri Lanka er relativ stor, hvis man ikke er bekendt med at køre i en traffik, der i stor stil er baseret på "flyt dig - her kommer jeg" stilen. Dette bør ikke afholde nogen fra at besøge øen, smage den skønne mad, nyde flora og fauna, det faktum at man kan se kristne, hinduistiske, buddhistiske og muslimske templer side om side, nyde de skønne strande og dykke ned i en meget gammel kultur, der er præget af interessant historie - og som sagt den dybe gæstfrihed og smilende befolkning.God (og sikker) tur!

Transport
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Sri Lanka

Hoteller på Sri Lanka
Rejser til Sri Lanka
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/portugal/lissabon/forkaelelse-i-lissabon.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.