Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Sri Lanka

 • De hvide smils ø

  (Bedømt af 15 personer)
  Sri Lanka har alt. En venlig befolkning, fantastisk klima, kridhvide strande, vidunderlig natur, gammel kultur, et spændende køkken og meget lave priser. Så hvorfor er paradisøen ikke overrendt som fx Thailand? Måske fordi den lidt sværere at angribe på egen hånd.
  Se hele rejsetippet
 • Dejlige dage og suveræn surfing på Sri Lanka

  (Bedømt af 4 personer)
  14.08.13: Lotte Kaa Andersen
  De bedste rejseoplevelser har jeg tit haft ved at lytte til personlige anbefalinger - opholdet på Bougainvillea Retreat var en af de anbefalinger. Vi ankommer fra Colombo efter at have kørt fire-fem timer gennem travl storby, bittesmå byer og landskaber med templer, te- og bananplantager.
  Se hele rejsetippet
 • Håndfodring af havskilpadder - Sri Lanka

  (Bedømt af 6 personer)
  16.03.13: jens andersen
  I badebyen Hikkadsuwa på sydvestkysten er der mulighed for at fodre store havskilpadder der kommer ind om morgenen og forventer en godbid!
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Sri Lanka

Sri Lanka er simpelthen vidunderligt
Rejsetips indsendt af:
Britt Overgaard
København K
17. jan. 2011

Sri Lanka er simpelthen vidunderligt

Vi har rejst meget, men denne skønne ø slog alle rekorder. Lige meget hvor på øen vi var, så var der venlige, smilende og hjælpsomme mennesker.
Øen er fantastisk frodig, og der er træer, buske, planter og blomster overalt. Hele året kan du købe de skønneste frugter ved små boder langs vejkanten.
Dyr er der også masser af, og om man er til fugle eller leoparder, så findes de i rigt mål, samtidig med at du kan opleve en masse smukke buddistiske templer.
Den største oplevelse for mig var at se en Blåhval, så den mulighed er der også.

I den laveste del af øen vokser de fleste frugttræer og blomster. Kommer du lidt højere op, kan du se teplantager så langt øjet rækker, vokse op af skråningerne. Kommer man lidt højere op, er luften lidt køligere, og her dyrkes alle grøntsagerne, og det var også her englænderne i kolonitiden tog op, når det blev for varmt ved kysten. Temperaturen ligger stabilt hele året, og som turist kan man tage dertil hele året, da det kun er regntid på en side af øen af gangen.

Altså den smukkeste smukkeste natur, søde mennesker, sol og varme, skønne strande hvor man kan være med til at sætte skildpaddeunger ud om aftenen, og helt sikkert et sted jeg skal tilbage til.

Seværdigheder
Naturoplevelser, Øer
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Sri Lanka

Hoteller på Sri Lanka
Rejser til Sri Lanka
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/udflugt-paa-mallorca.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.