Lad os gøre din ferie bedre

Storbyferie

Storbyferie

Storbyferien venter, og du kan nemt bestille den her. Udfylde søgeboksen til højre med din rejseperiode og din storby og klik "Søg storbyferie". Så kan du vælge mellem billige flybilletter og gode, centrale hoteller. 
Du kan også se priser på storbyferie i Paris, London, Rom, Barcelona og mange flere.

Netop nu: Storbyer på udsalg, fly og hotel fra 509,-

Netop nu: Storbyer på udsalg, fly og hotel fra [price],-
Tag på en smuttur til en af Europas største byer. Vi foreslår Berlin, London eller Barcelona.

Nyd nogle dage med masser af storslåede oplevelser, kultur og gastronomi. Eller få suppleret garderoben med det sidste nye fra de store modehuse.

Tag med på storbyeventyr

Storbyferie
Velkommen til storslåede oplevelser i alverdens storbyer fra kurbadenes Budapest til Lissabons solbeskinnede gader. Du kan nå det hele på en herlig lang storbyferie eller blot en forlænget weekend, hvor du tager for dig af shopping, gastronomi og store kulturoplevelser.

Hos FDM travel kan du i dag bestille fly og et godt, centralt hotel, så du bare skal koncentrere dig om at opleve din favoritby. Indtast dine rejsedatoer i søgeboksen og klik ”Søg storbyferie”. Så vælger du blandt gode storbytilbud.

Storbyer med bademuligheder
Der er faktisk flere storbyer, hvor du kan kombinere storbyferie med strandliv og bademuligheder.
Læs mere her

Swinging shopping i London

En storbyferie i London er musicals og teater i verdensklasse, trendsætter-kunst på Tate Modern og shopping i Kensington High Street. Få meter fra pubben, der serverer fish & chips, udfordrer nye restauranter dine smagsløg. 
Læs mere om storbyferie i London

Rom og la dolce vita

Oplev Den Spanske Trappe, Trevifontænen og fortidens gladiatorkampe i Colosseum på din storbyferie i Rom. Og dertil alle vinbarerne, fortovscafeerne og de stilfulde forretninger.
Læs mere om storbyferie i Rom
Storbyferie i magiske Prag

Storbyferie i magiske Prag

Oplev den magiske stemning i Prag på en aftentur på Karlsbroen. Se et teaterstykke på en af byens berømte scener og nyd et godt glas tjekkisk fadøl på en hyggelig ølstue. En storbyferie i Prag er lig med velbehag og store oplevelser. 
Læs mere om storbyferie i Prag
Oplivende Amsterdam

Oplivende Amsterdam

Du føler sikkert, at de smukke, gamle kanalhuse hælder faretruende ud over dig, når du går på gaderne langs de mange kanaler i Amsterdam.
Læs mere om storbyferie i Amsterdam
Find din rejse

Taxakørsel i europæiske storbyer

Denne side er udskrevet d. 31. august 2014 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.