Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 25.000 kr.

Tilbud på storbyferie

Storbyferie

Du kan nemt bestille din storbyferie her. Udfyld søgeboksen med din rejseperiode og din storby og klik "Søg storbyferie". Så kan du vælge mellem billige flybilletter og gode, centrale hoteller. Se også priseksempler hvis du klikker på en af nedenstående storbyer.

Tag med på storbyeventyr

Storbyferie
Velkommen til storslåede oplevelser i alverdens storbyer fra kurbadenes Budapest til Lissabons solbeskinnede gader. Du kan nå det hele på en herlig lang storbyferie eller blot en forlænget weekend, hvor du tager for dig af shopping, gastronomi og store kulturoplevelser.

Her kan du i dag bestille fly og et godt, centralt hotel, så du bare skal koncentrere dig om at opleve din favoritby. Indtast dine rejsedatoer i søgeboksen og klik ”Søg storbyferie”. Så vælger du blandt gode storbytilbud.

Storbyer med bademuligheder
Der er faktisk flere storbyer, hvor du kan kombinere storbyferie med strandliv og bademuligheder.
Læs mere her

Storbyer der hitter
Oplivende Amsterdam

Storbyferie i Amsterdam
Du føler sikkert, at de smukke, gamle kanalhuse hælder faretruende ud over dig, når du går på gaderne langs de mange kanaler i Amsterdam.
Læs mere om storbyferie i Amsterdam

Budapest - kurbadenes by

Storbyferie i Budapest
Du skal prøve et af de verdensberømte kurbade med helsebringende vand i byen med den flotte arkitektur og det brogede gadeliv.
Læs mere om storbyferie i Budapest

Istanbul - det bedste fra Europa og Østen

Storbyferie i Istanbul
Istanbul er en af de byer, som du bare skal opleve. Placeret med ét ben i Europa og ét ben i Asien tilbyder Istanbul dig det bedste fra begge kontinenter. Tag fx på shopping i Den store Basar, gå på opdagelse i Sultanens private gemakker i Topkapi Paladset eller bliv skrubbet godt igennem i et tyrkisk bad. 
Læs mere om storbyferie i Bangkok

Swinging shopping i London

Storbyferie i London
En storbyferie i London er musicals og teater i verdensklasse, trendsætter-kunst på Tate Modern og shopping i Kensington High Street. Få meter fra pubben, der serverer fish & chips, udfordrer nye restauranter dine smagsløg. 
Læs mere om storbyferie i London

Skønne Lissabon

Storbyferie i Lissabon
Lissabon vinder dit hjerte med sin charme og sit varme klima. Lyt til sørgmodige kærlighedssange på byens fadohuse, tag en tur i de skramlende sporvogne og smag sublim mad på lækre fiskerestauranter.
Læs mere om storbyferie i Lissabon

New York, New York

Storbyferie i New York
Seværdigheder og oplevelser står i så lange køer på Manhattan, at I må prioritere benhårdt, når I planlægger et besøg til metropolen, New York.
Læs mere om storbyferie i New York

Storbyferie i magiske Prag

Storbyferie i Prag
Oplev den magiske stemning i Prag på en aftentur på Karlsbroen. Se et teaterstykke på en af byens berømte scener og nyd et godt glas tjekkisk fadøl på en hyggelig ølstue. En storbyferie i Prag er lig med velbehag og store oplevelser. 
Læs mere om storbyferie i Prag

Rom og la dolce vita

Storbyferie i Rom
Oplev Den Spanske Trappe, Trevifontænen og fortidens gladiatorkampe i Colosseum på din storbyferie i Rom. Og dertil alle vinbarerne, fortovscafeerne og de stilfulde forretninger.
Læs mere om storbyferie i Rom
Denne side er udskrevet d. 29. maj 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.