Storbyferie - bestil din storbyferie hos FDM travel - nemt og billigt

Lad os gøre din ferie bedre

Ring til en rejsekonsulent
Storbyferie

Storbyferie

Storbyferien venter, og du kan nemt bestille den her. Udfylde søgeboksen til højre med din rejseperiode og din storby og klik "Søg storbyferie". Så kan du vælge mellem billige flybilletter og gode, centrale hoteller. 
Du kan også se priser på storbyferie i Paris, London, Rom, Barcelona og mange flere.

Netop nu: Storbyer på udsalg, fly og hotel fra 518,-

Netop nu: Storbyer på udsalg, fly og hotel fra [price],-
Benyt de ekstra fridage i foråret på en smuttur til en af Europas største byer. Vi foreslår Berlin, London eller Barcelona.

Nyd nogle lune forårsdage med masser af storslåede oplevelser, kultur og gastronomi. Eller få suppleret forårsgarderoben med det sidste nye fra de store modehuse.

Tag med på storbyeventyr

Storbyferie
Velkommen til storslåede oplevelser i alverdens storbyer fra kurbadenes Budapest til Lissabons solbeskinnede gader. Du kan nå det hele på en herlig lang storbyferie eller blot en forlænget weekend, hvor du tager for dig af shopping, gastronomi og store kulturoplevelser.

Hos FDM travel kan du i dag bestille fly og et godt, centralt hotel, så du bare skal koncentrere dig om at opleve din favoritby. Indtast dine rejsedatoer i søgeboksen og klik ”Søg storbyferie”. Så vælger du blandt gode storbytilbud.

Storbyer med bademuligheder
Der er faktisk flere storbyer, hvor du kan kombinere storbyferie med strandliv og bademuligheder.
Læs mere her

Top 10 - Storbyer der hitter

Top 10 - Storbyer der hitter

Paris – storbyferie i Byernes By

Paris er som skabt til en romantisk storbyferie. Tag en slentreture på de brede boulevarder og hæng ud på caféerne i Latinerkvarteret. Du oplever verdenskendte attraktioner som Notre Dame, Eiffeltårnet, Louvre og Triumfbuen.
Læs mere om storbyferie i Paris

Swinging shopping i London

En storbyferie i London er musicals og teater i verdensklasse, trendsætter-kunst på Tate Modern og shopping i Kensington High Street. Få meter fra pubben, der serverer fish & chips, udfordrer nye restauranter dine smagsløg. 
Læs mere om storbyferie i London

Rom og la dolce vita

Oplev Den Spanske Trappe, Trevifontænen og fortidens gladiatorkampe i Colosseum på din storbyferie i Rom. Og dertil alle vinbarerne, fortovscafeerne og de stilfulde forretninger.
Læs mere om storbyferie i Rom

Buenos días Barcelona

Barcelona er den perfekte kombination af storbyferie og strandliv - og helt ideel til en skøn storbyferie med solskin, seværdigheder, sangria og tapas.
Læs mere om storbyferie i Barcelona
Berlin – sehr gut shopping

Berlin – sehr gut shopping

Berlin har gennemgået en eksplosiv udvikling siden Murens fald og byen er et oplagt mål for en fascinerende storbyferie. Oplev udsigten fra glas-kuplen på den nyrenoverede Rigsdag, og mærk historiens vingesus ved Brandenburger Tor. 
Læs mere om storbyferie i Berlin
Storbyferie i magiske Prag

Storbyferie i magiske Prag

Oplev den magiske stemning i Prag på en aftentur på Karlsbroen. Se et teaterstykke på en af byens berømte scener og nyd et godt glas tjekkisk fadøl på en hyggelig ølstue. En storbyferie i Prag er lig med velbehag og store oplevelser. 
Læs mere om storbyferie i Prag
New York, New York

New York, New York

Seværdigheder og oplevelser står i så lange køer på Manhattan, at I må prioritere benhårdt, når I planlægger et besøg til metropolen, New York.
Læs mere om storbyferie i New York
Skønne Lissabon

Skønne Lissabon

Lissabon vinder dit hjerte med sin charme og sit varme klima. Lyt til sørgmodige kærlighedssange på byens fadohuse, tag en tur i de skramlende sporvogne og smag sublim mad på lækre fiskerestauranter.
Læs mere om storbyferie i Lissabon
Klassisk storbyferie i Wien

Klassisk storbyferie i Wien

Wien er en fin gammel kejserby, musisk nydelse med Mozart og vil du høre englesang, så lad chokolade-klassikeren sachertorte smelte på din tunge. Se mere om storbyferie i Wien
Kurbadenes Budapest

Kurbadenes Budapest

Du skal prøve et af de verdensberømte kurbade med helsebringende vand i byen med den flotte arkitektur og det brogede gadeliv.
Læs mere om storbyferie i Budapest
Oplivende Amsterdam

Oplivende Amsterdam

Du føler sikkert, at de smukke, gamle kanalhuse hælder faretruende ud over dig, når du går på gaderne langs de mange kanaler i Amsterdam.
Læs mere om storbyferie i Amsterdam
Tapas i Madrid

Tapas i Madrid

I Madrid lever du livet både nat og dag. Når du er i Spaniens hovedstad handler bare om at følge den levende puls i byen og nyde masser af tapas.
Læs mere om storbyferie i Madrid
Find din rejse

Taxakørsel i europæiske storbyer

Denne side er udskrevet d. 23. april 2014 fra
http://www.fdm-travel.dk/tjekkiet/prag/med-sporvogn-22-og-lift-til-petrinparken-og-ned-til-bydelen-hradcany-storbyferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.