Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Storbyferie

En storbyferie er et hyggeligt afbræk på hverdagen, hvor I får tid til hinanden og sammen kan opleve store seværdigheder, fantastiske musicals, hyggelige restaurationsbesøg og meget mere. En storbyferie er ikke nødvendigvis forbeholdt til storbyer i Europa. I dag har I flere direkte flyafgange at vælge mellem, der gør det muligt at tage på storbyferie i fx New York, Washington D.C. Dubai eller Bangkok.

Tag med på storbyeventyr

Storbyferie
Velkommen til storslåede oplevelser i alverdens storbyer fra kurbadenes Budapest, Lissabons solbeskinnede gader, monumenternes by Washington D.C. til rekordernes højborg Dubai. Du kan nå det hele på en herlig lang storbyferie eller blot en forlænget weekend, hvor du tager for dig af shopping, gastronomi og store kulturoplevelser.

Her kan du i dag bestille fly og et godt, centralt hotel, så du bare skal koncentrere dig om at opleve din favoritby. Indtast dine rejsedatoer i søgeboksen og klik ”Søg storbyferie”. Så vælger du blandt gode storbytilbud.

 

Storbyer med bademuligheder

Der er faktisk flere storbyer, hvor du kan kombinere storbyferie med strandliv og bademuligheder.
Læs mere her

Swinging shopping i London

Storbyferie i London
En storbyferie i London er musicals og teater i verdensklasse, trendsætter-kunst på Tate Modern og shopping i Kensington High Street. Få meter fra pubben, der serverer fish & chips, udfordrer nye restauranter dine smagsløg. 
Læs mere om storbyferie i London

Rom og la dolce vita

Storbyferie i Rom
Oplev Den Spanske Trappe, Trevifontænen og fortidens gladiatorkampe i Colosseum på din storbyferie i Rom. Og dertil alle vinbarerne, fortovscafeerne og de stilfulde forretninger.
Læs mere om storbyferie i Rom

Skønne Lissabon

Storbyferie i Lissabon
Lissabon vinder dit hjerte med sin charme og sit varme klima. Lyt til sørgmodige kærlighedssange på byens fadohuse, tag en tur i de skramlende sporvogne og smag sublim mad på lækre fiskerestauranter.
Læs mere om storbyferie i Lissabon

Oplivende Amsterdam

Storbyferie i Amsterdam
Du føler sikkert, at de smukke, gamle kanalhuse hælder faretruende ud over dig, når du går på gaderne langs de mange kanaler i Amsterdam.
Læs mere om storbyferie i Amsterdam

Istanbul - det bedste fra Europa og Østen

Storbyferie i Istanbul
Istanbul er en af de byer, som du bare skal opleve. Placeret med ét ben i Europa og ét ben i Asien tilbyder Istanbul dig det bedste fra begge kontinenter. Tag fx på shopping i Den store Basar, gå på opdagelse i Sultanens private gemakker i Topkapi Paladset eller bliv skrubbet godt igennem i et tyrkisk bad. 
Læs mere om storbyferie i Bangkok

Milano – hele Italiens modemekka

Shopping i Milano
Milano er en super trendy by, med elegante forretninger med dyre mærkevarer og gadebilledet vrimler med sofistikerede kvinder og elegante mænd. Tag på shopping i forretningerne i Den Gyldne Trekant og oplev det på nærmeste hold. Du kan også se en opera i det berømte Scala teater eller det hyggelige Navigli-kvarter.
Læs mere om storbyferie i Milano

Storbyferie i magiske Prag

Storbyferie i Prag
Oplev den magiske stemning i Prag på en aftentur på Karlsbroen. Se et teaterstykke på en af byens berømte scener og nyd et godt glas tjekkisk fadøl på en hyggelig ølstue. En storbyferie i Prag er lig med velbehag og store oplevelser. 
Læs mere om storbyferie i Prag

Wien - den klassiske storbyferie

Storbyferie i Wien
Oplev lipizzaner-hestenes ballet på Den Spanske Rideskole, lad sachertortens chokolade smelte på din tunge og gå derefter tur i kejserfamiliens storslåede park ved Schönbrunn-slottet. Din storbyferie i Wien bliver både en klassisk og smuk oplevelse.
Læs mere om storbyferie i Wien
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/skotland/liste-3/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.