Storbyferie

Storbyferie

Du kan nemt bestille din storbyferie her. Udfyld søgeboksen med din rejseperiode og din storby og klik "Søg storbyferie". Så kan du vælge mellem billige flybilletter og gode, centrale hoteller.
Se også priseksempler hvis du klikker på en af nedenstående storbyer.

Tag med på storbyeventyr

Storbyferie
Velkommen til storslåede oplevelser i alverdens storbyer fra kurbadenes Budapest til Lissabons solbeskinnede gader. Du kan nå det hele på en herlig lang storbyferie eller blot en forlænget weekend, hvor du tager for dig af shopping, gastronomi og store kulturoplevelser.

Hos FDM travel kan du i dag bestille fly og et godt, centralt hotel, så du bare skal koncentrere dig om at opleve din favoritby. Indtast dine rejsedatoer i søgeboksen og klik ”Søg storbyferie”. Så vælger du blandt gode storbytilbud.

Storbyer med bademuligheder
Der er faktisk flere storbyer, hvor du kan kombinere storbyferie med strandliv og bademuligheder.
Læs mere her
Storbyferie i Barcelona

Buenos días Barcelona

Barcelona er den perfekte kombination af storbyferie og strandliv - og helt ideel til en skøn storbyferie med solskin, seværdigheder, sangria og tapas.
Læs mere om storbyferie i Barcelona
Storbyferie i Budapest

Kurbadenes Budapest

Du skal prøve et af de verdensberømte kurbade med helsebringende vand i byen med den flotte arkitektur og det brogede gadeliv.
Læs mere om storbyferie i Budapest
Storbyferie i Istanbul

Istanbul - det bedste fra Europa og Østen

Istanbul er en af de byer, som du bare skal opleve. Placeret med ét ben i Europa og ét ben i Asien tilbyder Istanbul dig det bedste fra begge kontinenter. Tag fx på shopping i Den store Basar, gå på opdagelse i Sultanens private gemakker i Topkapi Paladset eller bliv skrubbet godt igennem i et tyrkisk bad. 
Læs mere om storbyferie i Bangkok
Storbyferie i London

Swinging shopping i London

En storbyferie i London er musicals og teater i verdensklasse, trendsætter-kunst på Tate Modern og shopping i Kensington High Street. Få meter fra pubben, der serverer fish & chips, udfordrer nye restauranter dine smagsløg. 
Læs mere om storbyferie i London
Storbyferie i Lissabon

Skønne Lissabon

Lissabon vinder dit hjerte med sin charme og sit varme klima. Lyt til sørgmodige kærlighedssange på byens fadohuse, tag en tur i de skramlende sporvogne og smag sublim mad på lækre fiskerestauranter.
Læs mere om storbyferie i Lissabon
Storbyferie i New York

New York, New York

Seværdigheder og oplevelser står i så lange køer på Manhattan, at I må prioritere benhårdt, når I planlægger et besøg til metropolen, New York.
Læs mere om storbyferie i New York
Romantisk storbyferie i Paris

Paris – storbyferie i Byernes By

Paris er som skabt til en romantisk storbyferie. Tag en slentreture på de brede boulevarder og hæng ud på caféerne i Latinerkvarteret. Du oplever verdenskendte attraktioner som Notre Dame, Eiffeltårnet, Louvre og Triumfbuen.
Læs mere om storbyferie i Paris
Storbyferie i Prag

Storbyferie i magiske Prag

Oplev den magiske stemning i Prag på en aftentur på Karlsbroen. Se et teaterstykke på en af byens berømte scener og nyd et godt glas tjekkisk fadøl på en hyggelig ølstue. En storbyferie i Prag er lig med velbehag og store oplevelser. 
Læs mere om storbyferie i Prag
Storbyferie i Tel Aviv

Tel Aviv - Den Hvide By

Rejser du til Tel Aviv vil du opleve en moderne metropol der blander storby- og badeferie med det autentiske Mellemøsten. Lange hvide sandstrande ud mod Middelhavet er smeltet sammen med trafikal rod, hummus, falafel og ikke mindst et festligt natteliv. Byen er ung og er hurtigt vokset sammen med den historiske by Jaffa som er nævnt flere gange i Biblen og ægyptiske dokumenter.
Læs mere om storbyferie i Tel Aviv
Storbyferie i Wien

Wien - den klassiske storbyferie

Oplev lipizzaner-hestenes ballet på Den Spanske Rideskole, lad sachertortens chokolade smelte på din tunge og gå derefter tur i kejserfamiliens storslåede park ved Schönbrunn-slottet. Din storbyferie i Wien bliver både en klassisk og smuk oplevelse.
Læs mere om storbyferie i Wien
Find din rejse
Denne side er udskrevet d. 28. november 2015 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.