Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rabat hos Stena Line

Rejser til Sverige

På en ferie til Sverige kan du både få smukke naturoplevelser og dejlig stemningsfyldt hygge i en af de charmerende svenske byer - uanset om det skal være storbyferie i Stockholm eller idyllisk ferie på en ødegård.

Sverige, det perfekte rejsemål

Vælg feriested på kort eller fra listen

Overvældende natur i Sverige

Når du rejser til Sverige kan du nyde skøn og varieret natur i et mildt klima, som giver de bedste betingelser for et frodigt flora og fauna.

Du overvældes hurtigt af den smukke svenske natur og du vil elske at stikke dine bare tæer i det bløde svenske mos, og se blomsterne dække skovbunden. Imens børnene løber rundt og plukker vilde skovjordbær. Naturen er skøn og et af de store højdepunkter på din ferie i Sverige. Den skønne natur er en attraktion i sig selv.

Hurtig rejse
Afstanden til Sverige er kun ganske kort og rejseforholdene særdeles gode. Øresundsbroen og de hurtige færgeruter gør, at der er ikke langt fra tanke til handling, når det gælder om at stikke en hurtig tur til hinsidan.
Stockholm

Stockholm, en storby i verdensklasse

Ønsker du at shopping, cafébesøg og kultur, når du rejser til Sverige, så anbefaler vi et besøg i den stilfulde svenske hovedstad Stockholm - så er du på vej til en storbyferie i verdensklasse.

Kunstnerisk og kreativt er Sverige i frontposition, især kendt for at bidrage væsentligt til det stilrene skandinaviske design. Du kan opleve og købe svensk stil og luxus når du rejser til Stockholm.
Læs mere om storbyferie i Stockholm

Sydsverige - så ens, så anderledes

Du får noget for pengene i Malmø
Ikke så langt fra Danmark, finder du det sydlige Sverige - et charmerende og oplevelsesrigt område, med masser af kulturhistoriske attraktioner, der inkluderer den dansk/svenske historie. På trods af den lille afstand, finder du en iøjnefaldende naturforskel - bortset fra i Sydskåne, der mest af alt ligner Østdanmark. Du skal ikke langt op før naturen har ændret sig drastisk - enorme skovområder, store søer og moser, klippelandskaber og skærgårdskyster og ikke mindst god plads. Er du glad for naturen, har du her en fantastisk mulighed for, at nyde stilheden i den svenske natur, hvor de eneste lyde du hører, er den brusende elv eller dyrenes fodskridt i skoven.
 

Isaberg

En ferie i Isaberg Stugby i Småland er som at være med i en Astrid Lindgren historie. Isabergs smukke og afvekslende naturområde lægger op til en rigtig eventyrferie, som du kan opleve fra een af de afmærkede vandreruter, på en ridesti eller ved den dejlige sø, hvor du kan sejle en tur i kano og bade. Læs mere om rejser til Isaberg
 

Malmø

Hvis du vil udnytte den lave svenske valuta er den kosmopolitiske og kontinentale storby Malmø, middelalderbyen Lund og Sveriges travleste havneby Helsingborg også værd at besøge. Her finder du sprudlende caféliv og adskillige shopping centre, hvor du i den grad får noget for pengene.
Læs mere om Malmø her

Midtsverige

Aftenstemning i Säfsen
Går din ferie til Midtsverige, befinder du dig i Sveriges hjerte - et slaraffenland af seværdigheder og attraktioner med mange forskellige aktiviteter for hele familien. Du kan opleve alt fra storbyferie i smukke Stockholm til ødemark, middelalderbyer, sommer- og vintertraditioner og historie i regionerne.

I det centrale Sverige finder du smukke regioner, som Dalarna, Värmland og Sörmland, hvor der findes et væld af historiske og kulturelle mindesmærker, slotte og typiske svenske herregårde, der alle fortæller om fortiden som europæisk stormagt.

Hvis du er til en klassisk storbyferie, er Stockholm altid et besøg værd - men overvej også de gamle middelalderbyer Uppsala og Sigtuna, som hver især byder på smukke og spændende seværdigheder.
 

Säfsen

Säfsen Resort er et af vore allerbedste tilbud til børnefamilier, pragtfuldt beliggende ved Säfssøen med legepladser, dejlig børnevenlig restaurant, dagligvarebutik. Gode hytter med bl.a. pejs og veranda. Her kan familien tage på vandretur i vildmarken, køre mountainbike, ride eller nyde de mange spændende oplevelser ved Säfssøen. Læs mere om rejser til Säfsen

Gotland

Rejs til Gotland i Sverige og rejs ind i en tidslomme. Her finder du historiske seværdigheder, hyggelig svensk atmosfære og fantastisk natur. Gotland er Sveriges største ø og et sandt ferieparadis.

Gotland tilbyder noget for enhver smag. Alt fra små mennesketomme strande til børnevenligt badevand, uforlignelig natur med mange cykelstier til Europas største drypstenshule og små idylliske landsbyer til hovedstaden Visby som ligger på UNESCOs liste over verdenskulturarv.

Götakanalen

Du ser Sverige fra en anden vinkel på et krydstogt på Götakanalen. Der er så at sige som at springe ind i en anden verden.
Nøgleordet er nydelse. Her kommer I væk fra hverdagens stress, slukker mobiltelefonen og under jer selv nogle dages total afkobling. Hele pointen er at opleve en rejseform så klassisk, at den forekommer helt ny i dag.

Læs mere om Götakanalen her

Nordsverige - den sidste vildmark

Nordsverige, inklusiv det storslåede og vidtstrakte Lapland, er næsten dobbelt så stort som Danmark og helt unikt. Går din rejse hertil, betages du med sikkerhed af områdets jomfruelige natur. Her finder du uanede muligheder for en aktiv ferie, hvor du kan cykle, sejle, vandre, fiske eller på anden vis udforske Europas sidste vildmark.

Glæd dig til, at grille laks som du måske selv har fanget under midnatssolen, eller prøve kræfter med områdets verdensberømte vandresti Kungsleden, hvor du med sikkerhed kan falde i snak med en af områdets lokale Samere og klappe deres rensdyr. Oplev Midnatssolen nord for Polarcirklen og besøg Laponias - et samisk kulturområde og et næsten uberørt naturområde, der også findes på UNESCOs verdensarv-liste.
Afslapning i Sverige

Slap af i Sverige

Hverdagens larm og stress glemmes let i Sverige, når du slapper af og nyder ferien i dit eget tempo. Det er dejligt at kunne lægge sig med en god bog i en hængekøje under skyggen af et svensk bøgetræ - uden at der er nogen der jager dig op. Tag den med ro og udskift vækkeuret med fuglekvidder og barnelatter.

Hvis du bestiller et ophold i et feriehus til jeres ferie i Sverige, er det jer der bestemmer hvornår det er tid til afslapning, sjov og gode oplevelser.

 

Aktiv ferie i Sverige

Hvis du vil have en spændende og afvekslende ferie i Sverige med drøn på, kan du finde gode sommer- og vintersportssteder med et stort udbud af spændende udendørsaktiviteter.

Find en actionferie i fx Säfsen hvor du kan køre på mountainbike eller sejle i kajak på en susende älv, dyrke klatring på en stejl klippevæg, og meget andet. Jo, en ferie i Sverige kan godt få gang i adrenalinen!
Traditionelt rødmalet træhus i Sverige

Folkekultur og svenske traditioner

Svenskerne er gode til at vedligeholde deres traditioner, bl.a gennem deres mange hembygdsforeninger og hembygdsgårde, som er særlige brugsforeninger og friluftsmuseer, hvor alt er tidsstypisk - lige fra de falurødmalede huse, møbler og klædedragter.

På din ferie i Sverige kan du opleve dans omkring majstangen til midsommerfesten. I dén anledning er svenskerne iført traditionelle klædedragter og pigerne har blomsterkrans i håret.

 

Billeje i Sverige

Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst mulige billeje i Sverige. Du kan let og overskueligt bestille billeje online på nedenstående link:
Lej en bil i Sverige

Start nu! Det er let at bestille din rejse til Sverige

Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/rundrejse-med-lokal-guideliste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.