Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Sverige

Læs mere om rejser til Sverige

Cowboyby i Sverige
Rejsetips indsendt af:
Gitte Nielsen
København N
12. jan. 2009

Cowboyby i Sverige

Man behøver ikke tage det halve af jorden rundt, for at møde det Vilde Vesten. En tur til småland i Sverige, find High Chaparral, og se en helt anden verden, med cowboys og indianer og meget mere.

Det natur skønne Sverige

Vi startede om formiddagen, hvor vi kørte til Helsingør, sejlede til Sverige, og derefter kørte vi bare derudaf. Der gik ikke lang tid. før naturen ændrede sig meget, Pludselig var der klipper, langt mellem husene, og der var en ro omkring os. High Chaparral ligger også skønt, med en badesø, ved campingpladsen. Her er der flere muligheder for overnatning, Hotellet, hytter og campingpladsen.

Banditter, Sheriffen og indianer.

Selve High Chapparal er fantasktisk i sig selv. Her er plads til børn og voksne, piger/kvinder og drenge/mænd og selvfølgelig barnlige sjæle. Området er delt i flere områder, en indiander landsby, men rigtige indianer (da vi var der, kom de fra Canada) Det havde deres eget show, hvor de dansede.

Cowboybyen, hvor der også var flere shows. Blandt andet, et Luckey Luke show, et Wild West show. det skal opleves. Fantatisk oplevelse.

Så er der den Mexikanske del af parken, der føles som du er midt i en Zorro film, bare uden Zorro. Der er også overraskelser undervejs, som jeg ikke vil sladder om, men et godt råd, tag en tur med toget.

Så er der alle mulighederne for at spise der, alt fra smørrebrød, burger til mexikansk og bøffer.

Shoppingen er der også, alt fra indianerting og til et helt outfit som cowboyrer.

Vi taler stadig om High Chaparral, ind i mellem, da der det en oplevelse, der er anderleders, men ikke længere væk, end i Småland i Sverige.

Seværdigheder

Kommentarer til rejsetips om Sverige

High Chaparral - SUPER

24/04 2009 Lis
Vi - 2 voksne - havde i forbindelse med at vi lejede et hus ved en flot lille sø, fået fribilletter til H C , og det overraskede bare. Der er noget både for store og små - vi var der fra de åbnede - næsten- og nåede alligevel ikke at se det hele. Togturen - ja det er noget for sig selv - det skal opleves. Vi spiste aftensmaden mens vi ventede på saloon showet - det var også ventetiden værd. ALT i ALT en KANON dag også uden børn, kun med barnlige sjæle.

varme anbefalinger

23/04 2009 kennet
kan kun varmt anbefale high chaparral, har været der 10 gange siden jeg var lille og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg har været deroppe. selv udenoms arealerne har en vis stemning. det er helt specielt:)
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Andre sider om rejser til Sverige

Ferieboliger i Sverige
Rejser til Sverige
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/utah/et-tip-til-de-morgenfriske.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.