Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Sverige

 • Stockholm - Nordens Venedig

  (Bedømt af 42 personer)
  Stockholm praler af at være Nordens hovedstad. Sådan ser de færreste i Danmark på det, men ikke desto mindre er Stockholm en fantastisk flot by, der om sommeren kan lede tankerne hen på såvel Venedig som Sankt Petersborg - i hvert fald med lidt god vilje.
  Se hele rejsetippet
 • Forlænget weekend i Karlskrona

  (Bedømt af 8 personer)
  Sverige er et land, som de fleste danskere ofte ikke giver den rejsemæssige opmærksomhed, som landet faktisk fortjener.

  På trods af, at vores naboland mod øst ligner Danmark på mange måder er det alligevel et land, der har mange interessante byer og historiske seværdigheder, der kan gøre os klogere på landet hinsidan.
  Se hele rejsetippet
 • Mini ferie i Gøteborg

  26.10.15: Preben Pedersen
  Hvad med Gøteborg i Sverige, spurgte kæresten mig om, da vi vurderede hvor vi lige skulle ta´ på en miniferie.
  Vi havde ingen kendskab til byen udover vi vidste der, i sommerperioden, er forlystelsen Lisaberg.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Sverige

Rejsetips af samme forfatter

 • Dyr parkering i Barcelona

  (Bedømt af 7 personer)
  08.08.11: Christine Bjørnstrup
  Vi her netop holdt 3 ugers ferie i Spanien 50 km syd for Barcelona. I den forbindelse var det selvfølgelig oplagt at besøge den flotte storby.
  Se hele rejsetippet
Lille pige - stor natur
Rejsetips indsendt af:
Christine Bjørnstrup
Storvorde
28. sept. 2009

Den skønneste tur ud i naturen

Vores rejsetip er et tip som gælder hele familien og en måde virkelig at være sammen på.
Så er det tid til et lille fælles hvil på søen.
Så er det tid til et lille fælles hvil på søen.

Første gang i Sverige og så kanotur !

Skeptisk var jeg da min mand første gang introducerede tanken om at vores dyrebare sommerferie skulle gå til Sverige. Jeg lå i mine tanker allerede på en dejlig varm strand i Italien.

Efterhånden som vi talte om det, og så billeder på nettet og læste andre familiers beretninger om kanotur i Sverige, måtte jeg jo også erkende at jeg faktisk gerne ville holde ferie med hele min familie. På en campingplads sydpå, holder ens børn nemt ferie med andre menneskers børn, og det skal der bestemt også være plads til. Lige netop i år, havde vi dog alle haft mere travlt end sædvanlig og havde et endnu større behov for ro og det at være sammen.

Derfor overgav jeg mig, og sammen gik vi på nettet og fandt en kano udlejer i Kyrkekvarn som ligger tæt på Mullsjö. Der fulgte telte, liggeunderlag og andet udstyr med i den pakke. Børnene var helt vilde med ideen, men jeg kunne godt mærke at jeg trods alt stadig var en smule betænkelig. Jeg kunne i mit indre se alt for mange myg, alt for meget regn, alt for mange svenskere og alt for meget strøm for mig.

Vi skulle med færgen midt om natten og det i sig selv var utrolig hyggeligt. Aldrig har jeg set vores 3 børn komme så hurtig ud af sengen og efter en times kørsel sad vi på færgen på vej på Sverige.

Det gik let med at finde vej og få udleveret vores grej og herefter to vi afsted på søen. 2 kanoer og 5 mand. En voksen i hver kano, og det gik ualmindelig godt. Min mand og søn samt oppakning i den ene, de to tøser og mig i den anden. Aldrig har vi før hørt børnene være så stille. De blev helt overvældet af den fantastiske natur.

Efter at have roet i et par timer lagde vi til ved en bred og slå lejr der. Vi havde på forhånd aftalt at vi ville blive det samme sted og så ro på ture ud derfra. En god beslutning med 3 børn på 12, 7 og 5 år.

Vi blev i vores lejr i 4 dage og havde kun en enkelt nat med tordenvejr og regn, men næsten ingen myg, ualmindelig få svenskere, som iøvrigt er et fantastisk venligt folkefærd, hjælpsom ud over alle grænser.

Efter disse 4 dage havde vi lejet en hytte i en uge, og tog på vandreture derfra og en enkelt dag ind til Göteborg, hvor vi var i Universeum.

Jeg må konkludere ovenpå en ikke mindre end fantastisk ferie, at vi blev ladet op med energi på krop og sjæl. Den natur de har i Sverige gør ting ved os, som man først rigtig mærker når man er kommet hjem. det er bestemt ikke sidste gang vi skal derop, men som et lille tip kan det anbefales at rejse i juni/juli. August er den helt store myggemåned :-) Børnene synes også at det har været den bedste ferie nogensinde, for vi voksne havde ikke andet end tid til dem.

Med venlig hilsen

Familien Bjørnstrup

Aktiviteter
Kanoture
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Andre sider om rejser til Sverige

Ferieboliger i Sverige
Rejser til Sverige
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/dansk-vestindien/st-john/gallows-point-resort-usa-og-canada.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.