Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Visby

Det første, der fanger øjet, når man ankommer til havnen i Visby, er den imponerende domkirke og de hundreder af hustage på byens huse, der omkranses af den mægtige bymur med sine middelaldertårne.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Nyt og gammelt, by og land

Den geografiske placering midt i Østersøen gjorde i århundreder Visby til et summende mødested for sømænd og handelsfolk fra hele Østersøområdet.

I dag kan man stadig nyde synet af de statelige købmandshuse fra det 17. og 18. århundrede sammen med næsten 200 huse i sten, nogle endda helt tilbage fra det 12. århundrede. Alligevel er byen ikke et museum. Mere end 2.000 mennesker lever til daglig i byen og her er et stort udvalg af forretninger, caféer og restauranter.

Her kan I gå en dejlig tur mellem husene og rosenhaverne i nogle af de mest idylliske gader kan forestille sig. Resten af Gotland byder på den skønneste natur og er berømt for sit milde klima. Det er derfor ikke uden grund, at Gotland er blevet en af Sveriges mest populære sommerferiedestinationer.

Havn

Havn
Skibene er nødt til at kaste anker ud for Visby, da der ikke er nogen egentlig krydstogtmole. Gæsterne sejles herefter ind til Visby i de mindre tenderbåde. Fra kajen er det let at gå det lille stykke ind til bymidten.

Klima

Klimaet på Gotland adskiller sig fra det på det svenske fastland. Generelt er her varmere, og her er flere solskinstimer. Vinden står ofte i vest og har lun vind fra Atlanterhavet med sig. Nogle år blomstrer roserne i Visby i december og på grund af det specielle klima, vokser her mange sjældne planter, fx 36 slags orkideer.
Denne side er udskrevet d. 20. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.