Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rejser til Idre Fjäll

Idre Fjäll er en af de mest imponerende feriebyer i Skandinavien. Her er indendørs badeland, udendørs swimmingpool med rutsjebane, klappezoo, stort sportscenter med tennis- og badmintonbaner, bowling og meget mere.
Du kan også fiske, dyrke vandaerobic, cykle på mountainbikes, tage på bæversafari, sejle kano, spille golf eller ride. Der er naturligvis også restauranter og cafeer. "City-Expressen" sørger for transport rundt i den store ferieby.

Feriebyen for hele familien

Aktivitetere er der masser af i Idre Fjäll

Action og sport

Der er masser af muligheder for at få sved på panden, når du rejser til Idre Fjäll. Hvad enten det gælder adrenalinkick på paintballbanen, seje handstands på skateboardrampen, en stejl klatretur eller en vild rafting- eller canyoning-tur iført våddragt og sikkerhedsudstyr. Du kan også prøve kræfter med mere traditionelle sportsgrene såsom tennis, bowling, skydning og beachvolley. Idre Fjäll har baner til det hele, også de indendørs. I den mere stilfærdige genre, kan du naturligvis også dyrke vandgymnastik og fitness.
 

Oplevelser for de mindste i Idre Fjäll

Børnene vil elske dig for en ferie i Idre Fjäll. Her er et lille udpluk af oplevelserne i børnehøjde:
  • Fäboden - klappezoo med geder, kaniner, kalve, grise og høns
  • Bungytrampolin
  • Højde-tovbane til klatring for børn
  • Minigolf
  • Spillehal/spillemaskiner
  • Fjällgården, børnenes "eget rum"
 
 
På vandring i Idre Fjäll

På vandring i fjeldet

En vandring i fjeldet er velbehag for både krop og sjæl. Du fylder dine lunger med frisk sommerluft, og nyder den stille lyd af en rislende bæk med forfriskende vand, mens du ser ud over uberørt vildmark, så langt øjet rækker. Når du rejser til Idre Fjäll kan du fx kan tage turen til toppen af Städjan til fods, på hesteryg eller mountainbike. På fjeldet er det let at glemme hverdagens stress, trafikstøj og bilkøer. Her skal du kun koncentrere dig om at slappe af og nyde livet.

 

Sving golfkøllen

I Idre finder du en af Sveriges mest populære 18-huls golfbaner, hvor dit golfspil bliver udfordret på et afvekslende terræn. "Golf på højt niveau" får en helt ny mening i Idre Fjäll, hvad enten du er øvet eller nybegynder.
På hest i Idre Fjäll

Slip din indre cowboy løs

Du kan også komme tæt på naturen til hest, når du rejser til Idre Fjäll. Rideturen kan foregå i skov, fjeld eller langs sandstrand. Du bestemmer selv om det skal foregå i trav, galop eller i skridtgang. I alle tilfælde er dejligt og spændende at opleve vildmarken fra hesteryg, enten på egen hånd eller sammen med en af Idres erfarne rideinstruktører.

 

Praktiske oplysninger om Idre Fjäll

Når du rejser til Idre Fjäll kan du købe dagligvarer og andre fornødenheder til fornuftige priser i stedets lokale supermarked. Du har også er mulighed for at grille den friskfangede fisk (også dem fra frysedisken) på hyggelige grillpladser ude i naturen eller hjemme i den rolige hytte.

Du behøver naturligvis ikke selv at stå for alle måltider selv. I Idre Fjäll er der gode restauranter, som også tilgodeser de små maver med mange lækre retter.
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.