Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rejser til Isaberg

Isaberg ligger midt i det charmerende Småland, der med sin skønne natur er som taget ud af en Astrid Lindgren bog. Området er et naturreservat, der lægger op til en rigtig eventyrferie. Du kan opleve den afvekslende natur i Isaberg fra et stort system af afmærkede vandreruter. Tager du den smukke vandretur til toppen af Isaberg, kan du nyde en spektakulær udsigt 150 m over omgivelserne.

På eventyr i Isaberg

Aktiviteter i Isaberg

Aktiviteter i Isaberg

I højsæsonen kan du fiske, klatre i bjerge, spille golf, tage på kanoture eller vildtsafari, når du rejser til Isaberg. Her er der mulighed for det perfekte ferieophold med alle former for inspirerende aktiviteter. Inden for 1,5 km ligger der to 18-hullers golfbaner, og i søen med små øer og vige kan I bade, fiske, sejle eller tage en kanotur.

Her er desuden restaurant, bar, legeplads, grillplads, bådudlejning og afmærkede vandrestier, og der arrangeres alle former for idræt, fiskeri, naturture og vildmarksture på hesteryg.
Hils på Pilli i Vimmerby

Oplevelser nær Isaberg

Når du rejser til Isaberg har du mulighed for spændende udflugter til fx:
 

Astrid Lindgrens Verden

I Vimmerby bliver alt fra Astrid Lindgrens elskede børnebøger til virkelighed - og du er med i historien! Her møder du Pippi, verdens stærkeste pige og Emil der laver skarnsstreger og ender i sit snedkerværksted med far Anton i hælene. Karlsson på taget, Brødrene Løvehjerte og Madicken møder du også. I parken er der skuespil hele dagen og de mange kendte figurer laver sjove improvisationer i deres autentiske omgivelser.

Ronja Røverdatter synger på Mattisborgen, og hele Bullerbyen er her. Astrid Lindgrens Värld/Verden er et must for alle børn og voksne, der rejser til Isaberg. Det er let at slippe sin barnlige sjæl løs. Her kan du med garanti få en uforglemmelig dag eller to. Astrid Lindgren voksede selv op her i Vimmerby, og alt lever videre præcis som det var dengang. Du kan besøge hendes barndomsgård Näs og høre mere om hendes liv og hvor hun fik sin inspiration fra.
Kør en tur i dilligencen

Westernbyen High Chaparral

High Chaparral en gennemført illusion om det vilde vesten. Du kan gå rundt i gaderne og lege "cowboydere og indianere" til den helt store sheriff-stjerne.  Alt i westernbyen er imponerende livagtigt lavet og stemningen er autentisk. Der er saloons, restauranter og butikker i ægte wild west-stil. Det er ligesom at være med i en ægte amerikansk westernfilm, hvis du besøger High Chaparral, når du rejser til Isaberg.

Du kan opleve duel mellem pistolmænd på åben gade, køre en tur i dilligencen, og sejle med en hjuldamper op af floden. Du kan opleve Lucky Luke jagte de uheldige Dalton-brødrene i et morsomt show. Kører du med den gammeldags jernbane med damplokomotiv, kommer du med garanti ud for et ægte togrøveri undervejs. Vær sikker på at du får en plads til det flotte Wild West Shows, hvor stuntmen slås og skyder i højt tempo og stor dramatik.
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/kontakt-os/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.