Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rejser til Malmø

I Malmøs hyggelige bymidte finder du mange spændende butikker og indtryk. Byen har et rigt kulturliv med mange festivaler, kulturbegivenheder og museer. Det er nemt og hurtigt at rejse til Malmø. Øresundsbroen gør det muligt at komme over Sundet til/fra København på kun 35 minutter med bil eller tog. Her kan du bestille et godt, centralt hotel, så du bare skal koncentrere dig om at opleve byen.

Stemningsfulde Malmø

Turning Torso i Malmø

Høje veldrejede kurver

Turning Torso er både som arkitekturattraktion og unikt udsigtspunkt bestemt et syn værd, når du rejser til Malmø. Oplev Malmøs flotte højhus, som drejer sig skulpturelt 190 m over vandet i Västra Hamnen. Siden arkitekten Santiago Calatravas i 2005 opførte bygningsværket, er det blevet et nyt vartegn i Øresundsregionen.

I Malmø kan du også se mange velbevarede 1500-tals huse. Kockska Huset og Rådhuset på Stortorget er pragteksempler på 1500-tallets byggeri. Bag ved rådhuset ligger byens ældste bygning, Sankt Petri kyrke som er opført i gotisk stil. Lilla torg er et populært sted at nyde de smukt restaurerede huse i kombination med et livligt natteliv. Om sommeren strømmer folk til torvets barer med udendørsservering.
 

De gratis glæder i Malmø

Malmø er fyldt med parker og grønne oaser, hvor du kan slappe af og nyde livet. Kungsparken, Slottsparken, Slottsträdgården og Pildammsparken er alle pragtfulde steder, når du rejser til Malmø. Den lange strandpromenade ved Västra Hamnen har masser af plads til liv og hygge. En perle i Malmø som kombinerer havudsigt med spændende boligbyggeri.
Lej en vandcykel i Malmø

Vandcykler og cykelstier

Du kan sejle i vandcykler (Pedalbåtar) rundt på kanalerne, når du rejser til Malmø. De udlejes ved Amiralsbron, bag ved Gustav Adolfs Torg. Alternativt kan du hoppe på kanalrundfarten Rundan, der afgår fra stationen. Malmø er en rigtig cykelvenlig by, hvor du let kan komme rundt på mere end 400 kilometer cykelstier.

 

I Malmø med børn

Har du børnene med, når du rejser over Sundet, er der masser af gode forlystelsesmuligheder i Malmø. Nöjesfältet er et børnevenligt Tivoli med radiobiler, karruseller og et 45 meter højt pariserhjul. Minibondegården Arken byder bl.a. på heste, høns og ponyridning, minigolf og soppebassin (skøjtebane om vinteren). Derudover er der rekreative parkområder.

Rejser du til Malmø om sommeren, er der udendørs børneteater, musikforestillinger, cirkus og dans på Moriskans udendørsscene på hjørnet af den gamle park. Malmø Reptilcenter ligger også i Folkets Park. Her kan du opleve slimede slanger, skorpioner og lodne giftedderkopper, sammen med Hr. Nelson-aber, kamæleoner, kænguruer, kakaduer, papegøjer og skildpadder i store tropiske terrarier.
Spis godt i Malmø

Kulturliv og design

Hvis du vil se på kunst og design, når du rejser til Malmø, så har vi et par gode bud her. Lidt syd for gågaden ligger den moderne kunstperle, Malmø Kunsthall. Kunsthallens udstillinger er af høj kvalitet og så er indgangen er gratis! Slottet Malmøhus er Nordens ældste bevarede renæssanceslot. Her holder også en klynge Malmø Museer til, hvor du bl.a. finder et Akvarium og et Zoologisk Museum (Naturhistoriska Museum).

På Malmø Kunstmuseum finder du en af Sveriges største samlinger af nyere nordisk kunst samt en række særudstillinger. I det lille Kommendanthus ved slottet finder du udstillingsstedet for fotografi. Nedenunder kan du nyde lækre økologiske mad- og drikkevarer i Café Zenit. Hedmanska gården i en hyggelig brostensbelagt baggård ved Lilla Torg rummer en verden af keramik, unikadesign og arkitektur. Her kan du opleve skiftende udstillinger, en god café og en ægte designerbutik med masser af smukt skandinavisk design til hjemmet.
 

Spis godt i Malmø

Det er let at finde gode steder at spise, når du rejser til Malmø. Her er et par gode eksempler. Bloom in the Park, i Pildammsparken er en gourmetrestaurant, som kreerer ukompliceret mad, du sent vil glemme. Husk at reservere bord. Mrs. Brown på hjørnet af Davidhalls Torg serverer smagfuld mad ude og inde. Stemningen er afslappet og venlig. Twisted Torso er bar, bistro og toprestaurant tæt ved Turning Torso. Victors er en café på det hyggelige Lilla Torg. Et godt sted til en latte, sol og udeservering, når du rejser til Malmø.
Tag på shoppingtur til Malmø

Shopping i Malmø

Malmø er en handelsby med gode shopping- muligheder. Den svenske krones kurs har i lang tid været lavere end den danske. Det gør det billigt at være dansker, når du rejser til Malmø. H&M er på hjemmebane i Malmø og altid en shoppetur værd. Designtorget sælger nye udvalgte sager, som du ikke kan leve uden. Et sandt mekka af inspiration og gaveidéer.

På Kärleksgatan, Eric Dahlbergsgatan og Davidshallsgatan kan du gå på opdagelse i spændende og kitschede second hand butikker fx Mani og Chique. Derudover finder du disse indkøbscentre i Malmø: Mobilia, Hansa shoppingcenter og Triangelns Köpcenter.

 

Billeje i Sverige

Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst mulige billeje, når du rejser til Sverige. Du kan let og overskueligt bestille billeje online på nedenstående link:
Lej en bil i Sverige
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/miami/transport/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.