Billedet er fra Malmø

Fakta

 • Restaurant
  Restaurant
 • Fitnesscrum
  Fitnesscrum
 • Lounge
 • Mødelokaler
 • Ikke ryger værelser
  Ikke ryger værelser

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Scandic Malmo City

Placering
Dette charmerende lejligheds-hotel ligger kun få minutter fra centrum af Malmö. I stedets umiddelbare nærhed findes en vifte af restauranter, barer, beværtninger og butikker, mens hovedbanegården ligger ca. 1 km væk. Af nærliggende lufthavne skal nævnes Malmö-Sturup og Ängelholm-Helsingborg, som ligger henholdsvis ca. 10 og 30 km fra logiet.
Indretning
Med 243 hotellejligheder er dette StayAt-kædens største hotel. Dette klimatiserede city- og business-etablissement blev bygget i 2009. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service samt faciliteter såsom vekselbørs, elevator, en café, en bar, en restaurant og internetadgang. Herudover kan gæster i bil efterlade deres køretøj på parkeringspladsen eller i den underjordiske garage i nærheden.
Hotelværelse
Disse lejligheder er indrettet med dobbeltsenge, et fjernsyn, en radio, internetadgang, en vaskemaskine, strygejern og strygebræt samt klimaanlæg og radiator. Herudover er der eget badeværelse med et brusebad og hårtørrer, ligesom køkkenerne rummer et køleskab, et komfur, en mikrobølgeovn samt mulighed for at lave te og kaffe.
Forplejning
Hver morgen tilbydes en morgenbuffet i morgenmadsrestauranten, ligesom der til frokost tilbydes en buffet. Desuden kan frokosten og aftensmaden vælges som menuer eller a la carte.
Kreditkort
American Express, Diners Club, MasterCard og Visakort accepteres som betalingsmidler.
Denne side er udskrevet d. 26. april 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/new-zealand/marlborough-sounds/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.