Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rejser til Säfsen

Säfsen om sommeren - her er masser af vandsport så som kano, vandski, badning og fiskeri i elve og søer. Lige noget til en herlig ferie for hele familien. I kan også benytte de mange afmærkede vandrestier i skoven, udforske området på en af de søde islandske heste eller leje en mountainbike og cykle ad de mere end 950 km cykelruter.

Säfsen for børnefamilier og naturelskere

Tag på vandring i vildmarken

Vandreture i vildmarken

Er fodtøjet i orden, er det oplagt at tage på vandretur i den store vildmark, når du rejser til Säfsen. Enten små familieudflugter til fods eller lange trekkingture med oppakning. Afmærkede stier leder dig på vej, men vil du udforske uden for de mange spændende ruter, hjælper Säfsen Resort dig gerne med kort og vandretips.
 

Bær- og svampeplukning

Det er en god idé at tage en beholder med i tilfælde af, at du støder på friske bær eller svampe, som du vil plukke. I Säfsens forrådskammer kan du støde på forfriskende hjortron (multebær), lingon (tyttebær) og blåbær, samt kantereller og andre svampe.
 

Cykling

Säfsen er et populært sted at køre mountainbike med ruter, der kan udfordre både begyndere og øvede. Du kan leje alle slags cykler og vælge blandt mere end 950 km cykelruter, når du rejser til Säfsen.
 

Ridning

Nyder du at ride, kan du leje en af de robuste og venlige islænderheste (islandske heste), som vil tage dig over stok og sten på de mange gode ridestier i Säfsen. Du bestemmer selv, om du vil ride i skridtgang, tølt eller galop. Det er skønt at opleve naturen fra hesteryg, når du rejser til Säfsen.
Tag på kanotur i Säfsen

Oplevelser ved vandet

Hytterne i Säfsen Resort er placeret tæt på vandet, så det er oplagt at bruge tid i og ved det våde element, når du rejser til Säfsen. Vandet i Säfssøen er rent og der er gode bademuligheder. Du kan leje en kano eller robåd og sejle rundt eller have det sjovt med fiskenet og et par flade smutsten.

 

Der er også mulighed for:

  • Svømning og badetur i søen.
  • Padling. Sejl langsomt af sted (med familien) i kano på Säfssjön blanke vand - eller padle i en kajak på Svartälvens mere udfordrende bølger.
  • Fisketure. Husk at tage fiskegrej med, hvis du vil udnytte de gode fiskemuligheder, når du rejser til Säfsen. Har du heldet med dig, kan du senere tænde bål og stege dine friskfangede fisk.
  • Vandski. Hvis du har mod på det, er der også mulighed for at stå på vandski, når du rejser til Säfsen.

 

Attraktioner i nærheden af Säfsen

• Ludvika er den største by i nærheden af Säfsbyn (ca. 50 km væk).
• Dalarheste - se de kendte røde træheste blive snittet og malet.
• Falu-minen - gå i skakter 55 m under jordens overflade.
• Bergslagen - frilandsmuseum med mange børneaktiviteter.
• Säterdalen - spændende ravinesystem.
• Disponentparken - kulturpark med engelsk have ved Grängesberg.

Praktiske oplysninger

Du kan leje al slags udstyr til dine udflugter i sportsshoppen Björnen lige uden for Hyttan i Säfsen Resort. Her kan du leje al slags udstyr til en spændende tur, lige fra kano, robåd til cykler og fiskeudstyr. Dagligvarer og anden forplejning kan du også købe på stedet, når du rejser til Säfsen. Lilla Handelsboden er navnet på den lokale købmand, som har alle slags varer til rimelige priser. Säfsen har også et større lokalt indkøbssted (COOP), som er godt og billigt. Hvis du vil slippe for selv at stå for madlavningen, er der gode spisesteder i Säfsen. Hyttan kök og bar er Säfsbyns restaurant og bar, som serverer lækre retter fra pizza til svensk vildmarksbuffet samt gode take-away-tilbud.
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.