Skiferie i Sverige

FDM travel sælger ikke længere skiferier, og henviser dig til andre rejsebureauer med ekspertise i skirejser. Du kan her på siden stadig få information om skisportsdestinationer i Sverige.

Sverige - skiferie for hele familien

Klik på et område og læs mere

Sverige er det perfekte sted til din skiferie for hele familien. Vi har nøje udvalgt de bedste skiområder i Sverige til dig.

Alle vores skiområder har børnevenlig skiterræn og gode skiskoler, og du bor i komfortable skihytter eller lejligheder med god placering til din skiferie.

Samtidig kan skiområderne tilfredsstille selv den kræsne alpinskiløber, snowboarder og langrendsløber.

Klik på kortet til højre og læs mere om de nøje udvalgte områder til familievenlig skiferie i Sverige.

Gode skiforhold i Sverige

Sverige skiferie er lig med alle former for skiløb, hvad enten du er begynder eller erfaren skiløber.

For teenagere og unge er der også mange udfordringer på pukkelpister og funparks med rails og jumps. Skirejser til Sverige er for alle aldre.

Efter dagens oplevelser på ski, sænker mørket sænker sig over de svenske fjelde. Så er det tid til at I samles i familiens skød til hjemlig hygge i jeres skihytte eller skiferie bolig.

Skiferie tæt på Danmark

Sverige ligger så tilpas tæt på Danmark, at du allerede efter få timers kørsel kan finde masser af skiløb. Isaberg ligger blot 230 km. fra København og er ideel til en kort såvel som lang skiferie.

De velpræparerede pister, den storslåede svenske natur og familiehyggen foran pejsen i skihytten er ikke langt væk.

Der er god priser på skiboliger i Isaberg. Prisen er afhængig af antallet af personer i boligen.

Skiferie i Sverige med børn

Sverige er et rigtig godt land til skiferie med børn. De er glade for børn i Sverige, og mange steder kører børn under otte år gratis med lifterne, hvis de bruger hjelm. Derudover er der tit mange forskellige aktiviteter og legestuer.

Klik på kortet herover og læs mere om skiferie i Sverige. Her finder du pisteoversigter, praktisk information og oversigt med skihytter i de lokale skiområder.

Svensk hygge på skiferien

I Sverige har de ikke udtrykket 'hygge' i deres sprog, men de praktiserer det i høj grad på en skiferie. På din Sverige skiferie bor du oftest i en hytte eller i hyggelige lejligheder tæt på ski anlægget.

Den svenske hyttetradition er charmerende, og de varme træhytter skaber en stemning, som ikke findes mange steder uden for Skandinavien. En omgang svenske kötbollar og en dåseøl fra systembolaget er bestemt ikke at kimse af på din skiferie i Sverige efter en god dag på bakken.

Ideelle vejrforhold på din Sverige skiferie

Vinterens vejrforhold i Sverige er præget af tørt og koldt vejr, at det giver virkelig god sne på pisterne.

Hvis ikke pisterne dækkes naturligt af sne, så er de kolde og tørre forhold ideelle til kunstproduktion af sne med snekanoner.

Du kan derfor næsten altid forvente gode skiforhold på din skiferie til Sverige.

På glat is med FDM

Bliv klædt på til din kør-selv skiferie til Sverige og lær at håndtere din bil, så du og familien når sikkert frem. Deltag på FDMs køretekniske kurser

Lifter og snekanoner

Du står sjældent længe i liftkø på en skiferie i Sverige. Skiområderne i Sverige er nemlig udstyret med nyere lifte, effektiv sneproduktion og en god infrastruktur. Ofte har skiområderne få transportpister, hvilket giver dig flere kvalitets-kilometer på pisterne på din skiferie. De svenske skiområder er små kompaktanlæg, der tilbyder dig skiløb til alle sværhedsgrader og til hele familien. Samtidig er det en fordel for alle i familien - især de yngste - at man kan snakke dansk og blive forstået. De fleste områder i Sverige har en rigtg 'snygg' lokal atmosfære til glæde for hele familien på skiferie.

Denne side er udskrevet d. 29. november 2015 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.